Élet-Stílus

Tóth Gabi évek óta derékproblémákkal küzd: Volt olyan, hogy aludni sem tudtam a fájdalomtól

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu
A közelmúltban derült ki, hogy gerincferdülése és iszonyatos gyulladásai vannak.

Tóth Gabi a minap egy gerincspecialistával osztott meg közös fotót a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében, melynek apropóján a Bors kereste fel őt. Érdeklődésükre az énekesnő elárulta, hogy közel 10 éve küzd derékfájással, nemrég viszont elérkezett a pillanat, amikor már nem halogathatta tovább, hogy orvoshoz forduljon.

Volt olyan, hogy aludni sem tudtam a fájdalomtól

– árulta el a lapnak Tóth, akit röntgenvizsgálatra küldtek, majd egy orvossal is konzultált, így derült ki, hogy gerincferdülése és iszonyatos gyulladásai vannak.

Mint mondta, a problémái 2015 környékén kezdődtek, a terhessége és a szülése idején pedig rosszabbodtak is, de eddig csak az aktuális fájdalma megszüntetésére koncentrált, nem a probléma valódi okára.

Le kell nyújtani és lazítani az izmokat, hogy a csontokat vissza lehessen helyezni, különben nem szűnik meg a probléma. Most újra táncolok is, rengeteg fellépésem van, jobban oda kell figyelnem, hogy bírjam ezeket

– magyarázta az énekesnő a csontkovács-gerincspecialistánál tett látogatásáról, hangsúlyozva: szerinte minden édesanyának nagyobb hangsúlyt kellene fektetnie önmagára.

A rohanó mindennapokban hajlamosak vagyunk megfeledkezni magunkról, pedig, ha az anya jól van, a gyerek is jól van. Nekem is itt van a kislányom, rá figyelek. Részemről eddig a prevenció elmaradt, de most tanultam belőle és másoknak is ezt üzenném, hogy a megelőzés az egyik legfontosabb: sokkal egyszerűbb, mint később a már kialakult problémát orvosolni

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik