Élet-Stílus

A „Már megint Malcolm” sztárja elárulta, miért nem engedi, hogy a fia gyerekszínész legyen

Frankie Muniz azt mondja, neki hatalmas szerencséje volt, hogy befuthatott gyerekszínészként, de nagyon sok embert ismer, akikhez kevésbé volt kegyes a sors.

Tizennyolc évvel a Már megint Malcolm című vígjátéksorozat befejezése után, a címszereplő Frankie Muniz bejelentette, hogy szerepelni fog a Celeb vagyok, ments ki innen! című tévéműsor ausztrál kiadásának következő évadában. A műsor kapcsán a Pedestrian.TV bulvárportál kérdezte a színészt, akit többek között arról is beszélt, miért nem szeretné, ha hároméves fiából gyerekszínész lenne – írja LadBible című bulvárportál.

A 38 éves Muniz 1997-ben kezdte a karrierjét. Néhány kisebb szerep eljátszása után, a 2000-es év hozta meg számára az áttörést, amikor megkapta a Már megint Malcolm címszerepét. Azt mondja, bár ő csak pozitív tapasztalatokat szerzett gyerekszínészként, sok embert ismer, akiknek bőven kijutott a negatívumokból.

„Engem sohasem érdekelt igazán az elutasítás, de abban a világban rengeteg elutasítással találkozol.”

Muniz azt mondja, más szakmákkal ellentétben, ahol a kemény munkával, szorgalommal és tehetséggel az ember sikeressé válhat, színészként sikeressé válni olyan, mint megnyerni a lottót.

„Hatalmas szerencse kell hozzá. Engem például azért választottak ki Malcolm szerepére, mert úgy néztem ki, hogy lehettem a sorozatbeli szüleim gyereke, akiket korábban már kiválasztottak a szerepükre. Egymillió ember próbál érvényesülni Hollywoodban, közöttük lenyűgöző színészek, talán a legjobb a színészek a Földön, mégsem kapnak soha lehetőséget.”

@pedestriantv After working as a child actor, Malcolm In The Middle star Frankie Muniz never wants his son following in his footsteps. #frankiemuniz #malcolminthemiddle #quietonset #imacelebau ♬ original sound - PEDESTRIAN.TV

Ajánlott videó

Olvasói sztorik