Élet-Stílus

Már csak 2 nap Húsvétig – mutatjuk a szuper tescós kedvezményeket

Az utolsó napokra maradt a húsvéti bevásárlás? Semmi gond. A Tescóban az ünnepi hozzávalók kedvezménnyel szerezhetők be. Az ilyenkor elmaradhatatlan kalács például egyenesen bomba áron kapható.

Napokon belül itt a húsvét, az ünneplés pedig szinte elképzelhetetlen a jellegzetes sonka, tojás és torma hármasa, illetve a locsolóknak kínált vendégváró falatok, italok és édeségek nélkül. Persze előfordulhat, hogy a bevásárlással csak az utolsó pillanatban érünk rá foglalkozni, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne jó ajánlatokat kifogni. A Tesco kínálatából válogatva például nem kell nagyra nyitni a pénztárcánkat ahhoz, hogy megpakoljuk az ünnepi asztalt.

Az áruházláncnál rendkívül alacsony, ún. bombaáron kapható többek között a 250 grammos fonott kalács (mindössze 399 Ft) és a Snack Szeged liba-vagy kacsamájas (csupán 499Ft). Az ünneplés elmaradhatatlan kelléke, a füstölt-főtt kötözött lapockasonka pedig mindössze 1689 forintba kerül a Tescónál.

Számos más sonkatermék akciósan szerezhető most be a Tescóban, köztük a füstölt-főtt frikandó vagy a Pápai Esterházy sonka, a Bogádi füstölt szívsonka és a Pick békebeli füstölt diócomb. A hetente változó Friss 5 ajánlat keretében a húsvéti reggeliket kísérő csomós retek 175 forintért vihető el, az ebédek első fogásához szükséges előkészített leveszöldségért pedig mindössze 689 forintot kell fizetni.

Jó hír az édesszájúaknak, hogy a Tesco választékában a sütemények is olcsón érhetők el, beleértve az omlós diós tekercset (hűségkártyával 799 forintért), a zserbót (Clubcard áron 999 ft), az aranygaluskát (Clubcarddal 599 Ft) vagy a répatortaszeletet (Clubcard áron 799 Ft). A felnőtt locsolók és egyéb vendégek várásához pedig többféle szeszesital is jelentős kedvezménnyel kapható, a 3 literes Unicum esetében például 9000 forint a clubcardos kedvezmény, így a keserűlikőrhöz mindössze 28 990 forintért lehet most hozzájutni.

A Clubcard-tagok kedvező áron tehetik be a kosarukba többek között a Tesco erős ecetes tormát (719 Ft helyett 449 Ft) és az Univer mustárt, valamint az ünnepi meglepetésnek szánt édességeket, így például a Milka húsvéti csokitermékeit, a Lindt Lindor pralinéválogatást vagy a családi reggelikhez, a húsvéti kaláccsal is tökéletes Nutellát, mely utóbbi 2339 forint helyett most mindössze 1799 forintba kerül.

Clubcarddal most 25% kedvezménnyel érhetők el a tavaszi és húsvéti dekorációk, illetve számos játék, pl. egyes Lego építőszettek is. A konyhai sütési- főzési és tálalási kellékek pedig Clubcarddal most akár 30%-al olcsóbban vásárolhatók meg.

Aki pedig március 30-ig a Tescóban vásárol, még jobban jár, hiszen 10 ezer forint felett 1000 forint értékű kupont kap a fizetés végén a kasszánál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik