Élet-Stílus

Az öngyilkosságot is fontolóra vette korábbi kapcsolata után a Házasság első látásra Csabája

TV2
TV2
Kilátástalannak érezte az életét, miután a párja, akivel tíz évig voltak együtt, egyik napról a másikra elhagyta.

A TV2 Házasság első látásra című műsorában Csaba is bemutatkozott a tévénézőknek az elmúlt hetekben. A reality apropóján nemrég a Story magazinnak adott interjút az üzletember, melyben elárulta, hogy a műsort megelőzően volt egy tízéves párkapcsolata, aminek vége nagyon megviselte. Mint mondta, exe 2022 nyarán egyik napról a másikra hagyta el.

Tíz év ide vagy oda, nagyon megbántott. Hosszú időbe telt, míg feldolgoztam a szakítást. Először bánkódtam, majd megpróbáltam visszaszerezni, aztán önmagamban kerestem a hibát, végül pedig odáig is eljutottam, hogy úgy gondoltam, eldobom magamtól az életemet. Tudom, elég szánalmas, hogy még az öngyilkosság is megfordult a fejemben, de teljesen kilátástalannak éreztem a jövőmet

– mondta a lapnak Csaba, aki úgy érzi, jobbkor nem is jöhetett volna az életébe a TV2 műsora.

Elkezdtem visszatalálni önmagamhoz, és ha valamit is tanultam az előző kapcsolatomból, az az, hogy legközelebb senkinek nem fogom hagyni, hogy ilyen szinten birtokolja a szívemet és befolyásolja az életemet.

Ami újdonsült feleségét, Gyöngyit illeti, Csaba elárulta, hogy bár egy életre zsebre tette azokat a sérelmeket, amiket az exe okozott neki, új kedvesének igyekszik bizalmat szavazni.

Egyébként a sors furcsa fintora, hogy bár korábban nem találkoztunk, nem ismertük egymást, a Facebook már többször is felajánlotta őt lehetséges ismerősnek. Erre tessék, nem sokkal ezután nemhogy az ismerősöm, hanem a feleségem lett!

– tette hozzá.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

STORY
Kapcsolódó
Házasság első látásra: „Hozzám se érsz, nem kívánod a testi kontaktust” – Csabit elkeserítette Gyöngyi 
A nászút előtt még bízott abban, hogy a dolog javulni fog, ám most keserűen látja a jövőjüket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik