Élet-Stílus

Házasság első látásra: „Nem tudom, fogunk-e ugyanarra a szintre kerülni” – nem látszik rendeződni a helyzet Kornélia és János között

Fagyos hangulatban telt a nászútjuk.

A Házasság első látásra hétfői epizódjában a szakértők javallatára elkobozták Kornélia és János telefonjait a nászútjukon, mielőtt Capri szigetére utaztak volna. Ez főként a feleséget érintette meg, aki félre is vonult szomorkodni.

A műsor legutóbbi epizódjában Kornélia elnézést kért férjétől a viselkedése miatt, hangsúlyozva, hogy nem rá haragszik, hanem azért csalódott, mert a lányának így nem volt lehetősége fotókat küldeni Capriról.

János erre azt felelte, nem érti, hogy a felesége miért nem arra koncentrál, hogy ők ketten nászúton vannak, és nem amiatt szomorú inkább, mert így nem tudták megörökíteni a közös élményeiket.

Ez nem lenne igaz. Én azt mondom neked, ami a valós. A lányommal 28 éve van szoros érzelmi kapcsolatom. Veled három napja. Lehet, hogy nászúton vagyunk, de nincsenek olyan érzések, mint amilyenek egy közeli családtag felé megvannak

magyarázta a feleség, mire János azt kérdezte, mikor fog eljönni nála az a pont, amikor ugyanarra a szintre tud majd kerülni, mint valaki, akit már 28 éve ismer.

Én nem tudom, hogy mi fogunk-e ugyanarra a szintre kerülni. Emberileg biztos, hogy fog erősödni a kapcsolatunk. Biztos, hogy jobban megfogjuk ismerni egymást. Hogy ez hogy fog egy szinten megragadni, vagy meddig jutunk előre, nem tudom. Most még három nap után nem tudlak ugyanabba a kategóriába besorolni.

A hangulat a nászút további részében sem javult: amikor utcai zenészekkel találkoztak, János megpróbálta megtáncoltatni Kornéliát, utóbbi viszont erre nem volt nyitott, még a férje kezét sem szerette volna megfogni. A hotelszobájukba érve aztán ismét egymásnak feszültek, miután János sérelmezte, hogy neje továbbra sem akar vele egy ágyban aludni, miközben Kornélia nem győzte hangsúlyozni: hogy minél jobban azt érzi, hogy presszionálva van olyan dolgokra, amiket nem szeretne, annál nagyobb falakat húz maga köré.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik