Élet-Stílus

Gömöri András Máté és Polyák Lilla elárulták, hogyan alakul az életük, mióta Kanadába költöztek

TV2
TV2
Több mint fél éve élnek Torontóban.

Gömöri András Máté és Polyák Lilla tavaly augusztusban kezdték még torontói életüket, miután előbbi felvételt nyert az ottani Seneca College-ba, hogy ott folytassa tovább színi tanulmányait. A házaspár mostanra már túl van a kezdeti nehézségeket, beindult a kinti karrierjük és sok új barátot is szereztek. Arról, hogyan alakul mostanában az életük, a Tények Plusz stábjának meséltek egy videóinterjúban.

Mint mondták, Gömöri hamarosan végez a kétéves főiskolai képzés első évével, miközben egy személyi edzői iskolát is elkezdett. Polyák eközben énekórákat ad és meghallgatásokra jár. Bár sűrűn zajlanak a hétköznapok, a színész azt mondja, élvezi a kihívásokat, és folyamatosan kapja a visszajelzéseket, amik megerősítik abban, hogy jó úton járnak. Abban viszont mindketten egyetértenek, hogy a magyar színpadokat semmi sem pótolhatja.

Magyarul játszani, vagy magyarul zenés színházat csinálni, az egy teljesen különleges világ. Egy másik dolog. Az nekem tud hiányozni néha, de van bőven most mivel elfoglalni magunkat

– magyarázta Gömöri, aki azt is megosztotta a műsorban, mi hiányzik neki a legjobban Magyarországról.

Nyilván nagyon sok mindenki. Meg alig várom, hogy otthon egy tisztességes, jó pörköltet csináljak. Mert bár főzök itt… de ahogy anyukám csinálja, vagy egy jó báránybordát, vagy ahogy anyósom csinál egy jó marhahúslevest. Esküszöm, hogy nem tudok itt ugyanolyat csinálni. Mert egyszerűen vannak olyan alapanyagok, amik hiányoznak.

Ami a jövőbeli terveiket illeti, a pár egyelőre inkább rövid vagy középhosszú-távra tervez. A nyáron mindenképpen szeretnének hazalátogatni, egy közös meglepetéssel is készülnek, aminek a részleteiről egyelőre nem szerettek volna beszélni. Ám azt, hogy a bázisukat mikor helyezik vissza Magyarországra, egyelőre nem tudják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik