Élet-Stílus

Az álommeló: Két jelöltjét is elbocsátotta Balogh Levente

Egyikük sírva fogadta a döntést.

Az álommeló új évadának debütáló adásában egy versenyző önként döntött úgy az első feladatnál, hogy visszalép a versenytől. Így a keddi epizódban egy új jelölttel, Mártival bővült ki az elnöki asszisztensi pozícióért versengők tábora.

A friss részben Balogh Levente marketingterv-készítéssel bízta meg két csapatba rendezett jelöltjeit, a feladat végén pedig két embert is hazaküldött. A vesztes csapatot az irodájába hívta, ahol elsőként Baluval közölte, hogy vezetőként megbukott, ezért távoznia kell a versenyből.

Az fáj a leginkább ebben a döntésben, hogy azt gondolom, vezettem ma a csapatot egyébként. Csak nyilván ennek, ahogy az elnök úr is fogalmazott, az a következménye, hogy a vezető vállalja a felelősséget azért, amit tett. Én most ezt teszem. A csapatban azok a hibák, amik voltak, azokat én követtem el leginkább. Nem fogok ujjal mutogatni senki másra. Nem fogok magyarázkodni, ezeket nekem kellett volna jobban megcsinálni

– fogalmazott kiesése után Balu, majd távozásakor még gratulált a győztes csapat tagjainak.

Balogh Levente az irodájában ülő csapat egy másik tagját, Evelint is elbocsátotta, mivel a segítői arról számoltak be neki, hogy a lány nem nyújtott száz százalékot a feladatban. Utóbbi azt mondta, igen váratlanul érte ez az észrevétel, ő ugyanis úgy érezte, mindent beleadott a munkába.

Igazból én csak annyit tudok mondani, hogy nem tudom, mit láttak a segítők, de ezek szerint nem sokat, vagy nem eléggé figyeltek oda. Hazamegyek és holnap visszamegyek a munkahelyemre. Ennyi. Legalább megoldotta az egyik problémámat Balogh Levente

jelentette ki később a videóinterjújában Evelin a könnyeit törölgetve.

Kapcsolódó
Az álommeló: Egy jelölt már az első feladatnál kiszállt a versenyből
Balogh Levente szerint több ezer embertől vette el a lehetőséget, hogy versenybe szállhassanak az elnöki asszisztensi pozícióért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik