Élet-Stílus

„Ezek borzasztóan súlyos megjegyzések” – eltűnt Tóth Vera macskája, az énekesnő felhúzta magát egy neki érkezett kommenten

Bielik István
Bielik István
Szerinte át kellene gondolniuk az embereknek, mielőtt leírnak valamit.

Hétfőn adott hírt arról Tóth Vera közösségi oldalán, hogy eltűnt a macskájuk, ugyanis az állat szeretett volna kimenni, ki is engedték, de azóta nem látták

Az énekesnő azóta kapott több kommentet az eltűnés kapcsán, köztük egy olyat is, melyben valaki arról írt, „remélhetőleg, ha majd lesz gyerek – bár, én inkább remélem, nem lesz soha –, azt is elengedik kétévesen, ha kikéretőzik…”. Tovább a kommentelő részletezte, mi minden szörnyűség történhet a macskával.

Tóth Verának ez a hozzászólás nagyon nem tetszett, Instagram-sztorijaiban írta meg, mit gondol. Mint írja, nem szokott az ilyen kommentekkel foglalkozni, de mostanában érzékenyebb.

„Komment a kiscicám eltűnése kapcsán, „támogató nőtársamtól”. Remélem, jobban érzi magát azóta, hogy ezt leírta nekem. Igen aktuális a téma, hogy mi, nők milyen könyörtelenül tudunk bánni egymással. S az, hogy szinte sejtése sincs kedves nőtársamnak, hogy ezzel milyen mélyre tud menni egy másik ember lelkében… Figyeljük oda, mérjük fel a súlyát, mielőtt leírunk egy ilyet valakinek. Mert soha nem tudhatod, mit okozol embertársad lelkében ezekkel a súlyos megjegyzésekkel. Mert igen, ezek borzasztóan súlyos megjegyzések. És nem tudhatod, aznap mit tett meg valakiért, mi a háttere annak, hogy igazságtalannak érzi a beszólást.”

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik