Élet-Stílus

Tizenöt év után visszatért a felnőttfilmezéshez a pornósztárból lett nővér

Sadie Summers / X
Sadie Summers / X
Sadie Summers visszatér a kamerák elé, és alig várja, hogy újra forgathasson. Tizenöt évvel ezelőtt hagyott fel a pornózással, azóta nővérként dolgozott, de nemrég úgy döntött visszatér eredeti szakmájához. A 38 éves nő a New York Times-nak beszélt döntése hátteréről.

„A pornózás a legjobb munka a világon. Soha nem szégyelltem a szexualitásomat” – mondja a kanadai származású Sadie Summers, aki 2005-ben, még jóval a PornHub és az OnlyFans megjelenése előtt kezdett el pornózni, amikor a szexfilmek még DVD-ken jelentek meg.

Emlékszem, annak idején szexboltokba jártunk megvenni a magazinokat, amiket aztán végig kellett lapozgatnunk, hogy lássuk, melyikben jelentünk meg. Más idők voltak

– mondja a szőke színésznő, aki 2008-as visszavonulásáig közel 70 jelentben szerepelt.

Miután felhagyott a pornózással, Summers néhány szezont Brit Kolumbiai síparadicsomokban dolgozott végig, majd beiratkozott egy egészségügyi iskolába, hogy nővér lehessen. „Be akartam bizonyítani magamnak, hogy le tudok diplomázni. Sokáig dolgoztam főállású nővérként, az engedélyem megvan, néha még most is dolgozom az egészségügyben, mert szeretem a szakmát.”

Summers 2016-ban ismerte meg a férfit, akivel két évvel később összeházasodtak. Egy fiuk született, aki jelenleg hároméves.

Ironikus, de Summersben akkor ébredt fel a vágy, hogy visszatérhessen a kamerák elé, amikor kialakult rendezett, békés, boldog családi élete.

Az expornós a koronavírus-járvány, illetve a karanténok idején indította el OnlyFans-oldalát, melynek rövid idő alatt számos követője lett. A férje látta rajta, mennyire élvezi a szexmunkát, így aztán ő kérdezett rá, hogy a feleségének nem lenne-e kedve ismét másokkal is együtt dolgozni. A nőt azonnal felvillanyozta az öltelt.

Sadie Summers egy éve forgat ismét stúdiópornót. „Semmi sem hasonlítható egy forgatáshoz, egyszerűen imádom. Van valami varázslatos abban, ahogy filmeket készítünk, nagyon élvezem a kreatív folyamatot” – mondja.

Summers amiatt sem aggódik, hogy a harmincas évei végén tért vissza. Azt mondja, bár sokan a fiatal lányok szakmájának tartják a pornót, a MILF-ek, vagyis a z érett nők még mindig elég népszerűnek számítanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik