Élet-Stílus

Halle Berry azt mondja, az orvosa annak idején herpesznek nézte a perimenopauza tüneteit

Kamil Krzaczynski / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Kamil Krzaczynski / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Emlékei szerint szó szerint azt mondta neki: az övé a valaha volt legdurvább herpesz, amivel a praxisa során találkozott.

Halle Berry a minap vett részt a Popper Daley negyedik, A Day of Unreasonable Conversation címre keresztelt csúcstalálkozóján, ahol Dr. Jill Bidennel, az amerikai first ladyvel beszélgetett a menopauzáról és a nők egészségéről.

Az 57 éves színésznő elárulta, hogy néhány éve annak hatására tudta meg, hogy elérkezett a perimenopauzához (azaz életének azon szakaszához, amikor a szervezete megkezdte természetes átmenetét a változókor felé), hogy az orvosa herpesznek nézte a tüneteit – írja a People.

Mint elárulta, korábban azt remélte, hogy mivel remek formában van és kicsattan az egészségtől, egyszerűen kihagyja majd életének szóban forgó szakaszát, ám amikor 54 évesen randizni kezdett az általa álmai férfijaként emlegetett Van Hunttal, egy alkalommal komoly fájdalmai támadtak a szexuális együttlétükkor, ezért felkereste az orvosát.

Úgy éreztem, mintha borotvapengék lettek volna a hüvelyemben. Elrohantam a nőgyógyászhoz, és azt mondtam, úristen, mi történik? Szörnyű volt. Erre azt mondta: neked van a legrosszabb herpeszed, amit valaha láttam

–  emlékezett vissza a színésznő, aki az orvosnál tett látogatása után a kedvesével együtt teszteltette magát, ám mindketten negatív eredményt produkáltak a szexuális úton terjedő betegségre.

Utólag jöttem rá, hogy ez a perimenopauza tünete. Az orvosom nem tudott erről, és nem készített fel. Ekkor ismertem fel, hogy istenem, használnom kell a platformomat, azt, aki vagyok, és el kell kezdenem változást hozni más nők számára

– mondta a beszélgetés során Berry, majd arra a kérte a közönséget, hogy segítsenek megváltoztatni azt, ahogyan a kultúra a nőkre tekint életük szóban forgó szakaszában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik