Élet-Stílus

Három héttel az esküvő után meghallotta a férje nevét a rádióban, azonnal beadta a válópert

JGI / Jamie Grill / Getty Images
JGI / Jamie Grill / Getty Images
Nem mindennapi körülmények között ért véget egy nő házassága, alig három héttel az esküvő után. A férje élő rádióadásban mesélte el, hogyan csalta meg őt.

Egy élő rádióadásból tudta meg egy fiatal nő, hogy a férje az esküvőjük előtti napon, a legjobb barátja feleségével csalta meg őt – írja a Mirror című brit bulvárlap.

A nő a Reddit közösségi portálon osztotta meg történetét. Azt írta, nagyjából három héttel az esküvője után, egy reggel, amikor munkába ment, bekapcsolta az autójában a rádiót. A két műsorvezető éppen sztorikat olvasott fel, melyeket a hallgatók írtak nekik, életük legjobb orális szexéről.

A nő döbbenten hallgatta, amint a műsorvezetők hogyan viccelődnek az újdonsült férje levelén, melyben a férfi leírta, hogyan elégítette ki a legjobb barátja felesége, az esküvője előtti estén.

Nem gondolta, hogy hallgatni fogom azt a műsort, amekkora idióta, még a nevét sem változtatta meg

– írta a nő.

Amint beért a munkahelyére, a nő belépett a férje email-fiókjába és az elküldött levelek között megtalálta azt, amelyiket a férfi a rádióműsorba küldött be. „Tíz perccel az után küldte el azt a levelet, hogy reggel együtt zuhanyoztunk, majd munkába indultunk.”

A nő lementette a levelet, majd úgy osztotta meg a Facebookon, hogy a bejegyzésben a férjét, a legjobb barátot és az ő feleségét is megjelölte. Aztán huszonnégy órán belül kitöltötte a válási papírokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik