Élet-Stílus

Egy véletlen esküvői hiba miatt belül haldoklott az egyik vendég

A nő képtelen volt magát jól érezni a történtek után.

Az esküvők tele vannak íratlan szabályokkal, amelyeket a békesség megőrzése érdekében érdemes betartani, főként, ha az öltözködésről van szó. Azt a hibát kevesen vétik, hogy a menyasszonyéval vetekedő fehér ruhában állítanak be a ceremóniára, de az is kellemetlenséget okozhat, ha több vendégnek ugyanarra a gondosan kiválasztott szettre esett a választása. Valahol a két „bűn” között helyezkedik el Taylor Fogarty, a maga 100 dollárért (körülbelül 36 ezer forint) vásárolt estélyiével.

A 28 éves nő egy ismerősének a nagy napjára érkezett egy kék színű, földig érő ruhában, azzal a naiv hittel, hogy a visszafogottnak tűnő, szemei színét kiemelő textillel épp akkora feltűnést kelt majd, amivel nem veszi el a rivaldafényt az este főszereplőiről. Tévedett – legalábbis ő így érezte a Daily Mail szerint.

Amint meglátta, hogy a koszorúslányok pontosan ugyanabban a ruhában érkeztek, mint ő, elvörösödött, görcsbe rándult a gyomra, és onnantól kezdve nem tudta magát jól érezni. Egész este a baki miatt feszengett, amivel állítása szerint a menyasszony haragját is magára szabadította – akivel addig sem álltak különösen közeli kapcsolatban. Mikor elnézést kért a malőr miatt, a menyasszony bár úgy tett, mintha mi sem történt volna, Fogarty szerint valójában bántotta őt a dolog.

A sminkesként dolgozó nő zavarában mindenkinek elmesélte, mi történt, hogy az is biztosan értesüljön róla, akinek addig nem tűnt volna fel.

Egy idősebb férfi mondott valamit erről, amikor a büfében kaptam ételt. Én csak elsétáltam és belehaltam. Ez az én Római Birodalmam, mert gyakran gondolok rá. Összerezzenek tőle

– mondja Fogarty.

A szégyentől haldokló nőt kommentelői valamennyire megnyugtatták, mikor többen megosztották vele hasonló tapasztalataikat.

@taylorfogartyy

the fact that this actually happened.

♬ original sound - Taylor Fogarty

Ajánlott videó

Olvasói sztorik