Élet-Stílus

A húszéves nő azt hitte haldoklik, pedig 8 hónapos terhes volt

Senki sem akarta elhinni, hogy állapotos – még ő maga sem.

Egy húszéves nő úgy érezte magát, mintha haldokolna, ezért kórházba szállították, ahol kiderült, szó sincs ilyesmiről, sőt, éppen egy új életet hordoz a szíve alatt – írja a Mirror.

Tawana Musvaburi 2023. február 27-én üdvözölte lányát, River-t – mindössze négy héttel azután, hogy felfedezte a terhességét. A fiatal anya egyáltalán nem hízott, és semmilyen tünetet nem tapasztalt magán, így hónapokig azzal a téves meggyőződéssel élt, hogy egy teljesen átlagos huszonévesként tengetheti mindennapjait.

Az angliai Buckinghamből származó nő egy reggel olyan fájdalomra ébredt, hogy képtelen volt kikelni az ágyából, így felhívta az édesanyját, aki azt javasolta, hogy menjen kórházba. Tawanát ultrahanggal is megvizsgálták, amin egy 8 hónapos magzat képe rajzolódott ki. A nő először nem akarta elhinni, amit látott, mivel nemhogy hízott volna az azt megelőző hetekben, de még fogyott is. Mikor közölte családjával a hírt, még az édesanyja is azt hitte, hogy hazudik.

Végig italozni és bulizni jártam, és egyáltalán nem tudtam, hogy terhes vagyok. Soha nem híztam, és semmilyen más tünetet sem tapasztaltam. Amikor a nővér közölte velem, hogy nyolc hónapos terhes vagyok, arra gondoltam, ez nem lehet az én babám, és nem tudtam elfogadni. Nem szerettem volna gyereket, ezért teljesen megrémültem

– meséli a lassan egyéves kisgyerek anyja.

„Miután két héttel később a terhességem híre leülepedett a fejemben, a testem mintha elkezdett volna felzárkózni, ami segített elfogadni a dolgot. Borzalmas és stresszes időszak volt, mert sok mindent kellett elrendezni nagyon rövid idő alatt. A babák nem olcsók. A családom segítsége és támogatása nélkül nem tudtam volna végigcsinálni.”

Mint a fiatal édesanyja mondja, eleinte megterhelő volt az anyaság, de gyorsan belerázódott a szülői létbe:

Most már tökéletesen megvagyunk. Annyira pezsgő és pimasz. Sokat beszél, én pedig imádok anyuka lenni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik