Élet-Stílus

Anne Hathaway 2015-ben elvetélt, miközben egy olyan darabban szerepelt, amiben heteken át szülésjelenetet kellett eljátszania

Dominik Bindl / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Dominik Bindl / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Embert próbáló időszakáról mesélt a színésznő, aki ma már két gyerek édesanyja.

Anne Hathaway a napokban a Vanity Fairnek adott interjút, melyben egyebek közt arról is beszélt, hogy 2015-ben elveszített egy kisbabát. A színésznő 2019-ben egy Instagram-posztban jelentette be, hogy a második gyerekét várja, a fotóhoz pedig akkor azt írta:

Mindenkit, aki a meddőség és a fogantatás poklán megy keresztül arra kérek, tudja, nem volt egyenes az út egyik terhességemhez sem. Extra adag szeretetet küldök nektek.

Évekkel ezelőtt megosztott soraival kapcsolatosan a ma már kétgyerekes édesanya az interjúban elmondta, álságosnak érezte volna, ha csupán a babavárással járó boldogságról posztolt volna, miközben tudja, hogy a történet ettől sokkal árnyaltabb.

A téma kapcsán elmondta, hogy egy várandóssága annak idején vetéléssel végződött, miközben a Grounded című, hat héten át futó színdarabban játszott.

Elsőre nem jött össze nekem. Egy színdarabban játszottam, és minden este a színpadon kellett szülnöm. Túl sok volt, hogy magamban tartsam, miközben a színpadon úgy tettem, minta minden rendben lenne

– emlékezett vissza a színésznő, aki egy előadás után a színfalak mögött osztotta meg a barátaival, mekkora veszteség érte. Hangsúlyozta: a történtek után szerette volna tudatni fájdalomtól sújtott sorstársaival, hogy ő is járt a cipőjükben.

Nagyon nehéz ennyire akarni valamit, és közben tűnődni, hogy vajon rosszul csinálsz-e valamit

– tette hozzá.

Hathawaynek a tragédia után két fia született: Jonathan hamarosan nyolcéves lesz, Jack pedig év végén tölti be a negyedik életévét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik