Élet-Stílus

Shakira: Bizonyos értelemben jó, hogy nincs férjem

GIORGIO VIERA / AFP
GIORGIO VIERA / AFP
Azt mondja, így nincs, ami visszahúzza a munkában.

Hét év szünet után a minap jelent meg Shakira új albuma, a Las Mujeres Ya No Lloran. A lemez debütálása kapcsán Shakira a múlt héten a The Timesnak beszélt arról, hogy korábban azért függesztette fel a pályáját, hogy volt párja és gyerekeinek apja, Gerard Piqué mellett lehessen, így utóbbi zavartalanul építhette a futballkarrierjét.

Az énekesnő most az Apple Music podcastjében is beszélt a témáról: mint mondta, jelenleg nagyon élvezi a szingliséget, korábban ugyanis nehéznek találta megtalálni az egyensúlyt a családi élete és a karrierje között.

Bizonyos értelemben jó, hogy nincs férjem, mert… ember, nem tudom miért húzott le annyira. Most úgy érzem, van kedvem dolgozni. Van kedvem dalokat írni, zenét csinálni. Ez egy kényszer, egy olyan kényszeres szükséglet, amit korábban nem éreztem

idézte Shakirát az Entertainment Weekly.

Néha olyan volt, mint egy szeretlek-gyűlöllek kapcsolat, mert minden alkalommal, amikor be kellett vonszolnom magam a stúdióba, hogy elvégezzem a munkámat, úgy éreztem, hogy magára hagyom a családomat. Voltak időszakok, amikor tényleg nem élveztem. Bűntudatom volt.

A beszélgetés során az énekesnő hozzátette, ma már teljesen más érzés számára zenésznek és szülőnek lenni, mint korábban, még akkor is, ha jelenleg, egyedülálló anyaként egy férj segítsége nélkül sokkal nagyobb kihívást jelent számára a munka.

Mint mondta, a kihívások ellenére most teljesebbnek érzi magát, mint valaha, ami úgy véli, részben a rajongótáborától kapott rendíthetetlen támogatásnak is köszönhető.

Végig mögöttem álltak, és úgy érzem, tartozom nekik. Ezért a belemet is kidolgozom, mert biztos akarok lenni benne, hogy legalább a negyedét visszaadom annak, amit ők adtak nekem.

Kapcsolódó
Voldemorthoz hasonlította Piquét Shakira, miután megint egy dalt címzett neki
Volt még mondanivalója két évvel a szakításuk után.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik