Élet-Stílus

Házasság első látásra: Kornélia nem tévedett, amikor azt hitte, újdonsült férje ráírt már korábban

TV2
TV2
János később elismerte a násznép előtt, hogy valóban bepróbálkozott már újdonsült feleségénél, utóbbi viszont akkor válaszra sem méltatta az üzenetét.

A Házasság első látásra csütörtöki adásában János és Kornélia is egybekeltek – habár a menyasszony egy ideig hezitált, és többször is kitekintett a násznép felé, mintegy kikérve a véleményüket. Miután az igenek elhangoztak, Kornélia

arról kezdte el faggatni újdonsült férjét, nem írt-e rá pár hete Facebookon, mert nagyon ismerősnek tűnik neki.

A műsor pénteki epizódjából kiderült, hogy a menyasszony emlékei nem csaltak. Bár János a násznép előtt először azt mondta, nem emlékszik arra, hogy ráírt volna Kornéliára, utóbbi egy ponton felállt az asztaltól, majd a barátnőivel kimentek a szabadba, ahol bizonyosságot nyert a gyanúja.

Ez ő, ugye?

– kérdezte a társaságától a telefonja képernyőjét mutatva, akik szintén felismerték a beszélgetést kezdeményező András profilját a csetelőzményei közt.

Március 1-jén Kornélia-nap köszöntés. Március 2: »Megfogalmazni nem tudom a szépségedet, csak hogy beégett a retinámba«

olvasta fel újdonsült férje korábbi üzeneteit Kornélia, miközben János odabent bevallotta, hogy hetekkel az esküvő előtt valóban bepróbálkozott, de a nő akkor válaszra sem méltatta őt.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik