Élet-Stílus

Furcsa megjegyzéseket tesznek idegenek az amerikai anya kisfiára

Ha a lányával van, sosem hall hasonlót.

Egy kétgyermekes anyuka arról osztotta meg tapasztalatait TikTokon, milyen „hátborzongató” megjegyzéseket tesznek a kisfiára, mikor nyilvános helyre mennek együtt, miközben ha a lányával volt, nem hallott ilyeneket – írja a Daily Mail.

Az amerikai Alysse Gilbert elmondta, hogy mikor kisfia – akárcsak távolról – rámosolyog egy idegenre, azt mondják, hogy a gyerek „flörtöl” velük.

Én meg azt mondom, Diane, közeledsz a 65 évhez, ő pedig még kisbaba, nem flörtöl veled. Ez számomra bizarr, más is ilyen furcsának találja ezt a megjegyzést?

– mondja a nő a videójában.

Anyukák százai gyorsan egyetértésre leltek Alysse Gilberttel, és elárulták, hogy függetlenül attól, fiú- vagy lánygyermek szülői-e, ők is rengetegszer hallották ezt a mondatot.

Néhány anyánál a flörtölés vádja mellett az „Ó, fiam, ez a mosoly. Baj lesz belőle” típusú megjegyzés, valamint gyermekük „szívtiprónak” becézése is kiverte már a biztosítékot, de sok szülő szerint ezek mögé nem kell feltétlenül szexuális értelmet látni, és esetek többségében csak egy ártalmatlan, kedvesnek szánt megjegyzésről szó.

@alysse.gilbert Like no, he’s actually just a happy kid👋🏼 #babiesoftiktok #boymom #momoftwo #momlife #babyboy #weirdcomments ♬ original sound - Alysse Gilbert

Ajánlott videó

Olvasói sztorik