Élet-Stílus

Sáfrány Emese az Ázsia Expresszről: Szerintem ez egy nagyon jó önismereti szeánsz lesz számunkra

TV2
TV2
Nem ez lesz az első közös szeánszuk Béres Anett-tel.

Csütörtökön bejelentették, kik lesznek a következő Ázsia Expressz évad celebszereplői. Köztük van Béres Anett és Sáfrány Emese duója, akik régóta jó barátok. Bemutatkozó videójukban kapcsolatukról is beszéltek.

Van köztünk egy nagyon érdekes kémia: folyamatosan oltogatjuk egymást, de közben tényleg nagyon jó barátnők vagyunk. Van, hogy napi ötször beszélünk, csak hogy elmondjuk, hogy éppen melyikünkkel mi történt

– fogalmazott Sáfrány Emese, hozzátéve: szereti feszegetni a határait, és örül, hogy ezt a „kalandpartnerével” teheti majd meg. Úgy gondolja, ők ketten „majdnem mindent” be fognak vetni, hogy minél jobb szállásokat és fuvarokat találjanak a verseny során.

Szerintem ez egy nagyon jó önismereti szeánsz lesz számunkra, úgyhogy alig várjuk, hogy részesei lehessünk

– mondta Sáfrány, mire Béres Anett nevetésben tört ki.

Mint ismert, a két nő 2022 nyarán részt vett egy ayahuasca-szeánszon, ahol Béresre rosszul hatott a tudatmódosítószerből készült tea: látomásai lettek, aminek következtében elmenekült a helyszínről, lezuhant egy vadászlesről, és majdnem egy teljes napig feküdt életveszélyes állapotban egy elhagyott területen. Rehabilitációja a mai napig tart.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik