Élet-Stílus

Felszökött a repülőgépre, majd a WC-ben bujkált egy utas a Delta Air Lines járatán

A 26 éves férfinek haza kellett jutnia a családjához, de már tele volt a gép, későbbi járattal pedig nem akart menni.

Letartóztattak egy texasi férfit Salt Lake Cityben, mert jegy nélkül próbált utazni a repülőgépen – írja a CNN.

Wicliff Yves Fleurizard a Salt Lake City nemzetközi repülőtéren akart felszállni a Delta Air Lines egyik járatára. A 26 éves férfi odaosont idegenekhez, és amikor nem látták, lefotózta a beszállókártyájukat a telefonjával. Ezután egyszerűen csak felszállt a gépre.

A szemtanúk szerint Fleurizard rögtön bement a gép egyik mosdójába, ahol „jelentős mennyiségű időt” töltött, amíg az utasok fel nem szálltak a gépre. Mielőtt bezáródott volna a gép ajtaja, a férfi kilépett a mosdóból, és hátraszaladt egy másikba. Az egyik stewardess észrevette, hogy nincs már szabad ülőhely, ezért kérdőre vonta Fleurizardot, de addigra gép már elkezdett gurulni a kifutón.

A férfi bemondott egy ülésszámot a légiutas-kísérőnek, de arra a helyre másoknak volt foglalásuk. Miután a stewardessek megtudták a férfi valódni nevét, és hogy nincs jegye vagy foglalása, a gép visszafordult, Fleurizardot pedig várta rendőrség.

A férfi azt mondta, snowboardozni volt a utahi Park Cityben, de „haza kellett mennie, hogy lássa a családját”.  Elmondása szerint korábban jegyet akart foglalni, de már nem volt szabad hely a gépen, és egy későbbi járattal kellett volna mennie.

A férfit jelenleg fogva tartják, azt nem tudni, hogy van-e már ügyvédje.

A Delta Air Lines szóvivője elmondta, a légitársaság együttműködik a nyomozásban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik