Élet-Stílus

Poór Péter: Volt idő, amikor 17 befogadott macskáról gondoskodtam

Szigetváry Zsolt / MTI
Szigetváry Zsolt / MTI
Úgy látja, a felelős állattartásnak komoly anyagi vonzata is van.

A Meglepetés magazinnak nyilatkozott Poór Péter. A 79 éves énekes beszélt például gyerekeiről, akik ugyan nem lettek énekesek hozzá hasonlóan, de a zenéhez azért van közük.

Szilvi lányom nem az én vezetéknevemet viseli, mert nem akart az ismert apuka árnyékában lenni, ezért a saját erejéből egy más műfajban építette fel a karrierjét. Kiváló zongoraművészként bejárta a világot, jelenleg Németországban él. Nagyon büszke vagyok rá. Dénes gitárosként indult, de régóta a saját stúdiójában dzsesszegyütteseknek készít felvételeket és videóklipeket. Attila is a dzsessz műfajban jeleskedett, zenekarokban zongorázott és kísért sok népszerű előadót, de a felesége és a három gyermeke miatt mégis a biztos megélhetést választotta: egy nagy édesipari cégnél dolgozik vezető beosztásban.

Poór hozzáteszi, nagy álma, hogy egyszer a családot összerántsa egy közös zenei produkcióra. Kitért továbbá arra, hogy elégedett az életével a karrierjével.

Családfőként sok próbatétel nehezedik rám, de igyekszem megbirkózni velük. Nagy házban lakunk, amit nem könnyű fenntartani. A felelős állattartás és az állatvédelem sem egyszerű dolog, sok időt és energiát igényel, amellett komoly anyagi vonzata van. Volt idő, amikor 17 befogadott macskáról gondoskodtam. Ennyi állatot nem lehet csak úgy itthon hagyni. Pedig régebben sokszor turnéztam Kanadában, az Egyesült Államokban és Ausztráliában, de már ilyen távoli helyekre nem megyek, mert nincs kire hagynom az itthoni feladataimat.

Azt mondja, már csak hazánkban és a határon túl lép fel, amivel semmi gondja, minél tovább szeretné szórakoztatni a rajongóit.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik