Élet-Stílus

Leharapta a futár a pizzát rendelő férfi ujját

Elfajult a vita a brit városban.

Bűnösnek vallotta magát az a nő, aki 2022 végén leharapta egy aldershoti (Hampshire, Anglia) férfi hüvelykujját. Az áldozat azóta is munkaképtelen.

2022. december 14-én Stephen Jenkinson pizzát rendelt, a házhozszállítást otthonába kérte. A Sun brit bulvárlap cikkéből kiderül, hogy a kiérkező motoros futár, Jenniffer Rocha eltévesztette a címet, végül az utcán próbálta meg átadni a megrendelt ételt.

A pizzáért kiszaladó Jenkinson a lakásában hagyta a telefonját, így nem tudta bemutatni az átvételhez szükséges kódot – ezen vita alakult ki a két fél között. A nézeteltérés veszekedéssé, majd testi erőszakká fajult: a férfi megpróbálta lerángatni a 35 éves nő fejéről a bukósisakot, aki ekkor ráharapott Jenkinson hüvelykujjára.

A férfi elmondása szerint a futár olyan erővel harapta át az ujját, mintha láncfűrész lett volna a szájában. Jenkinson kezéből spriccelt a vér.

Később a férfi nagylábujjának egy részét ültették át a hiányzó hüvelykujj csonkjára. A 36 éves vízvezetékszerelő olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy azóta sem tud a szakmájában dolgozni – írja a BBC. Kártérítést azonban nem kap, mivel Jenniffer Rocha csak beugró futár volt: hiába van biztosítása a Deliveroo cég valamennyi futárának, jelen esetben Rocha egy barátját helyettesítette, így a cég egy vasat sem fizet a súlyos anyagi helyzetbe került munkaképtelen férfinak.

Rochát májusban ítélhetik el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik