Élet-Stílus

A tiktoker elmondta, mi az az 5 dolog, amit sosem engedne meg a párjának

TikTok
TikTok
Sztriptízbár tilos, de lájkolgatni sem mindent szabad.

Egy tiktoker megosztotta követőivel, mi az az öt szabály, aminek betartását minden körülmények között elvárja a párjától. Taylor Donoghue lentebb látható videóját több mint 800 ezren nézték meg néhány nap alatt.

„5 dolog, amit SOSEM engednék meg a barátomnak” – ez a címe a videónak, nézzük is, mik a szigorú feltételek:

Először is egy „abszolút nyilvánvaló” (ő nevezi így) elvárás: a párjának a legjobb barátja nem lehet nő. Lehetnek lánybarátai vagy ismerősei, de a legjobb barát semmiképp sem lehet nőnemű. A magyarázat: „Nem hiszek ebben. Szerintem az ilyesmi zűrös.”

A második: Donoghue sosem engedné párjának, hogy titkolja, hol tartózkodik éppen. A nő azt mondja, ő csak biztos akar lenni abban, hogy párja jól van: „úgy érzem, hogy ez egy olyan dolog, hogy ha törődsz valakivel, akkor elmondod neki, hogy hol vagy”. Ha nem tesz így egy férfi, az szerinte borzasztó gyanús.

„A harmadik dolog, amit soha nem engedek meg a barátomnak, hogy sztriptízbárba járjon.” – mondja a tiktoker, de azért valahol engedékeny: „Lehet bárokba menni, lehet pasis estét tartani, de sztriptízbárokba… Egyáltalán nem”.

A negyedik dolog, amit nem engedne meg, mindig mindenhol hogy a párja fizessen. Úgy gondolja, hogy – különösen a kapcsolat elején – a férfinak kell fizetnie a számlák többségét, de csak egy ideig.

Az ötödik és egyben utolsó dolog: a tiktoker soha nem engedné, hogy a barátja lányok bikinis fotóit lájkolja az Instagramon: „mindig elszomorít, amikor látok valakit, aki házas, apuka vagy csak kapcsolatban él, és lájkolja a lányok fotóit, különösen a nagyon provokatívakat”.

A videót tartalmazó poszthoz több mint 1300 hozzászólás érkezett – volt, aki egyetértett az elhangzottakkal, de a legnépszerűbb komment mégis az, hogy ha már szó esik a (párkapcsolati aggodalomra okot adó) „vörös zászlókról”, hát ez a videó mindenképp tipikus esete a vörös zászlóknak.

@taylordonoghuee

Hot take but just my opinion 🤷🏽‍♀️

♬ original sound - Taylordonoghuee

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik