Élet-Stílus

Megtudta a férje tetoválásának jelentését, azonnal beadta a válópert

korionov / Getty Images
korionov / Getty Images
Sokan vannak, akik valamilyen okból megbánják egy-egy tetoválásuk elkészíttetését. Egy brit férfinak a közel húszéves házasságába került egy minta.

Az a tetoválás az első perctől fogva gyanús volt, de a nő eleinte nem tulajdonított neki különösebb jelentőséget. Nagyjából egy évnek kellett eltelnie, hogy rájöjjön, az ártatlannak tűnő minta a közel húszéves házasságának a végét jelenti. A nő a Reddit közösségi portálon osztotta meg a történetét – írja a Mirror brit bulvárlap.

A nő azt írta, a férjével már 19 éve voltak házasok, amikor a férfi, akit korábban soha sem érdekeltek a tetoválások, egy napon úgy döntött, csináltatni szeretne magának egy mintát. Az asszony nem tudta mire vélni, de a férfi megnyugtatta, hogy a sógorával sokat beszélgetett a tetoválásokról, és ő végül meggyőzte, hogy tetováltasson. A férj egy liliomot (angolul: lily) varratott a mellkasára.

A következő gyanús jel az volt, hogy férfi már nem volt hajlandó magával vinni a feleségét munkahelyi partikra, rendezvényekre. A férj először a koronavírus-járványra hivatkozott, de amikor a veszély elmúlt, további kifogásokat keresett.

Aztán a férj egyszer kifogyott a kifogásokból, és újra elvitte a feleségét egy munkahelyi buliba. A nő ott ismerte a férje egyik kolléganőjét, Lilyt. Hirtelen összeállt a fejében a kép. Bár a férj egy darabig próbált tagadni, de aztán bevallotta, hogy két éve viszonya van a nővel.

A megcsalt feleség hozzátette: nagyjából egy évvel az eredeti, liliomos tetoválás elkészíttetése után a férje kiegészíttette a mintát: borostyánt (angolul: ivy) varratott a lilom mellé. Később kiderült, a Lily nevű kolléganőnek néhány hónappal a tetoválás felújítása előtt született kislánya, aki az Ivy nevet kapta.

A feleség azt mondja, nem tudhatja biztosan, hogy a kislány a férjétől van-e, de elég erős a gyanúja. Azt írja, a férje, miután bevallotta a viszonyt, könyörgött neki, hogy ne váljanak el, és azt kérte, menjenek párterápiára, ám ő hajthatatlan maradt, mert soha többé nem tudna megbízni a férfiban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik