Élet-Stílus

Céline Dion: Eltökélt vagyok, hogy egy nap visszatérjek a színpadra

Christopher Polk / Billboard / Getty Images
Christopher Polk / Billboard / Getty Images
Fiainak is köszönetet mondott, akikkel látható a megosztott képen.

Céline Dion 2022 decemberében, egy Instagram-videó keretei közt jelentette be, hogy gyógyíthatatlan betegséggel küzd, így minden koncertjét lemondja határozatlan időre.

A Stiff-Person szindrómát a törzs és a végtagok változó intenzitású izommerevsége jellemzi. Az érintettek különféle ingerekre, pl. a zaj, érintés és érzelmi stressz nagyon érzékenyek, és túlzott idegrendszeri választ adnak, ezek hatására izomgörcsök is elindulhatnak.

Dion most a betegség világnapján tett közzé egy posztot Insagram-oldalán, az abban lévő képen három fiával, René-Charles Angélil-val, valamint kér ikergyerekével, Eddyvel és Nelsonnal látható.

Mint sokan tudjátok, 2022 őszén Stiff-Person szindrómát diagnosztizáltak nálam. Életem egyik legnehezebb pillanata volt, hogy megpróbáljam leküzdeni ezt az autoimmun betegséget. Továbbra is eltökélt vagyok, hogy egy nap visszatérjek a színpada, és a lehető legnormálisabban éljek. Hálás vagyok a szeretetért, a támogatásért, amit a gyerekeimtől, a családomtól, a csapatomtól és tőletek kapok. Mindenkinek küldöm biztatásom és támogatásom, akik ezzel a betegséggel küzdenek világszerte. Meg tudjátok csinálni! Meg tudjuk csinálni

– fogalmazott az énekesnő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Céline Dion (@celinedion) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik