Élet-Stílus

Hatalmas összeget nyert lottón a pizzafutár, mégsem hagy fel a munkával

SOPA Images / Contributor / Getty Images
SOPA Images / Contributor / Getty Images
Félmillió fontot nyert a lottón egy 28 éves, Angliában élő pizzafutár, de esze ágában sincs felmondani a munkahelyén.

Marius Preda azt mondja, a jelenlegi fizetésével kalkulálva nagyjából húsz év alatt kereshetné meg azt az összeget, ami most az ölébe pottyant. Az angliai Tamworth-ben élő román férfi mégsem tervezi, hogy felmond a munkahelyén – írja a Sun című brit bulvárlap.

A 28 éves Marius Preda öt évvel ezelőtt költözött Romániából Angliába. Négy éve Tamworth-ben él és egy Papa John’s pizzériában dolgozik futárként. A cég 12 fontos (kb. 5500 forintos) órabért fizet a futároknak, akik így heti 480 fontot (kb. 223 ezer forintot) keresnek, ha heti 40 órában dolgoznak.

Preda 500 ezer fontot (több mint 232 millió forintot) nyert a lottón, ami már elég lenne ahhoz, hogy elgondolkodjon a korai visszavonuláson, ám neki eszébe sem jut ilyesmi. Miután nyert, másnap ugyanúgy munkába ment, mintha semmi sem történt volna.

A pizzafutár azt mondja, egyelőre nem tudja, mihez kezdjen a pénzzel, sokat kell még gondolkodnia rajta. Annyiban biztos, hogy szeretne egy venni egy házat, illetve elutazni a feleségével és a kisfiával egy külföldi nyaralásra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik