Élet-Stílus

Finn Wolfhard kifejtette, hogyan érez a Stranger Things lezáró évadával kapcsolatban

Angela Weiss / AFP
Angela Weiss / AFP
Idén befejeződik az ötödik évad forgatása.

Finn Wolfhard, a Stranger Things Mike Wheelerje nemrég a Hollywood Reporternek adott interjút, melyben a sorozat idén forgó utolsó évadáról is beszélt. Mint mondta, nagy örömére a negyedik szériával ellentétben az ötödik évadban főként együtt lesznek majd láthatóak a szereplők a különböző jelenetekben, a sorozat pedig visszatér az első szezon dinamikájához, amit kifejezetten szórakoztatónak talál.

Van néhány »vezér Mike« pillanat, és egy nagyszerű szezon, nyilvánvalóan. Minden évad egyre nagyobb és nagyobb, a mostani pedig hatalmas, de egyben elszigetelt is. Nagyon jó móka, és alig várom, hogy az emberek lássák

– jelentette ki a 21 éves színész.

Míg a negyedik évad forgatása annak idején a pandémia miatt csúszott, úgy most az ötödik a hollywoodi sztárjkok miatt késik, ám Wolfhard azt mondja, nem bánja, hogy tovább tart majd a show lezárása.

Határozottan nem frusztrál. Ez van. Olyan sok időt töltesz együtt egy műsorral, hogy az mindent felölel, és ez olyasmi, ami sokat jelent nekem. Meghatározta a karrieremet, és formálta az életemet. Ami a sorozatot illeti, az egyetlen dolog, ami zavar abban, hogy még nem jött ki, az az, hogy látni akarom, de várnom kell rá.

A téma kapcsán a színész hozzátette: mióta megkezdődtek a forgatások, igyekszik a lehető legjobban jelen lenni a kollégáival közös munkák során, miközben tisztában van azzal, hogy a mostani lesz az utolsó évad, amin együtt dolgozhat a stábbal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik