Élet-Stílus

Tomán Szabina a vagyonáról: Minden forintomért megdolgoztam, nem akarom elherdálni

TV2
TV2
Soha nem fordul elő, hogy ne nézné meg az árát valaminek.

Tomán Szabinát és két testvérét édesanyjuk nevelte fel, emiatt a későbbi üzletasszony nagyon korán megtanulta a pénz értékét. 16 éves korában kezdett modellkedni, de nem ez volt az első munkatapasztalata.

Munkával telt a tinédzserkorom, nagyon sokat dolgoztam. Voltam boltban eladó, dolgoztam benzinkúton, étteremben. Az édesanyám mindig egy csodálatos példakép volt előttem, és belőle ma is sok erőt merítek, pedig már sajnos nincs velem. De a teherbírást és a kitartást tőle tanultam

– nyilatkozta Tomán a hot!-nak, amit a Bors hozott le.

Bár ma már megtehetné, hogy nem nézi meg az árát annak, amit meg akar venni, azt mondja, ilyet soha nem tesz, bár néha azért elcsábul, ha olyasmit lát, ami kedves a szívének.

Tudom, hogy minden forintomért megdolgoztam, az időm vagy a munkám van benne, ezért nem akarom elherdálni. Elismerem, van olyan helyzet, amikor nem bírok ellenállni. Szeretem a szépet, és imádok utazni. De olyan soha nem fordul elő, hogy ne nézném meg az árát valaminek vagy ne gondolkodnék el rajta, mielőtt megveszem, hogy megéri-e. Ha költök valamire, az nyújtson számomra jó élményt, ha pedig üzletről van szó, akkor legyen jó befektetés.

Akkor is következetes, amikor lányairól, a 17 éves Amiráról és a hétéves Szofiról van szó. „Meghallgatom a vágyaikat, és mint minden szülő, én is szeretnék minél több mindent megadni nekik. De próbálom nem elkényeztetni őket” – mondta el Tomán Szabina, aki azt is elárulta: Árpa Attilával közös idősebb lányát egyébként nem érdeklik különösebben a drága és márkás dolgok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik