Élet-Stílus

Farkasházi Réka: Szerintem jó anyós leszek, nem vagyok egy kritikus, válogatós típus

RTL2
RTL2
Igyekszik nem beleszólni, milyen párt választ a fia.

A 46 éves Farkasházi Réka nagyfia, Sárközy Benjámin a napokban ünnepelte huszadik születésnapját. A színésznő a Bestnek beszélt arról, hogy bár a világ legnehezebb dolgának tartja az anyaságot, amikor kívülállóktól azt hallja, hogy a gyereke jól nevelt, értelmes, intelligens és tájékozott, mindig fellélegzik, „és gondolatban megveregetem a vállam, hogy jó munkát végeztünk a férjemmel”.

Mint mondja, fiára mindenben számíthat.

Nagyon jó gyerek, miközben nem egy anyámasszony katonája. Vagány, talpraesett egyetemista és vízilabdázó. Roppant büszke vagyok rá!

Benjámin jelenleg szingli, Farkasházi azonban a magazinnak elmondta: tárt karokkal fogad mindenkit, aki boldoggá teszi a fiát.

Igyekszem nem véleményt formálni és beleszólni, milyen párt válasszon – noha hozzáteszem, az én arcomra is épp úgy rá van írva minden, mint Beninek. Egyébként szerintem jó anyós leszek. Nem vagyok egy kritikus, válogatós típus, akinek senki sem felel meg. Épp ellenkezőleg. Miután Beni szakított az első szerelmével, én magam is napokig sirattam a kapcsolatukat. Igazság szerint mindenkit nagyon hamar megkedvelek, hisz nekem csupán az a fontos, hogy a fiam boldog legyen

– fogalmazott a színésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik