Élet-Stílus

Undorító koktéllal küldte kórházba fia iskolai zaklatóját egy texasi anya

Wavebreakmedia / Getty Images
Wavebreakmedia / Getty Images

Fia iskolai zaklatójának készített érdekes koktélt egy texasi anya, melynek elfogyasztása után a fiatal fiú kórházba került. A nő azóta óvadékkal szabadult, de fiatalkorú veszélyeztetése miatt komolyabb ítéletre számíthat – írja a CBS News.

A 45 éves texasi Jennifer Lynn Rossi fia arra panaszkodott az iskolából hazaérve, hogy osztálytársa ellopta az üdítőjét. Az anya erre bedühödött, és előállt egy ital mixelésének ötletével. A Bexar megyei seriff közlése szerint a koktélban citrom, só és ecet volt.

A rendőrségi vizsgálat kedden kezdődött meg, miután bejelentések érkeztek egy beteg gyermekről. A 11 éves érintett fiú azt mondta, nagyot kortyolt az italból, majd egyből kiköpte azt, ugyanis rossz íze volt. A tisztviselők elmondása szerint röviddel az ital elfogyasztása után fejfájás kezdte gyötörni, és hányingere is támadt. A diákot azóta kiengedték a kórházból, és jól van.

A nő, aki elmondása szerint nővérként dolgozik, pontosan tudta, hogy az általa készített keverék nem jelent veszélyt a fiúra, csupán meg akarta leckéztetni.

Javier Salazar seriff szerint azonban akár beigazolódnak a helyzet alapjául szolgáló zaklatással kapcsolatos állítások, akár nem, az ilyesfajta önbíráskodás nem megoldás. Rossit egy fiatalkorú ellen elkövetett, testi sértést okozó támadással vádolják, fiát pedig fegyelmi eljárás alá vonták az iskolában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik