Élet-Stílus

Ünnepi készülődés – takarékosan!

Az ALDI-nál a jó dolgok együtt járnak, mint a vonzó húsvéti kínálat és az alacsony árak!

Ezen a héten is sok-sok spórolás várja Önöket!
A március 7. és március 13. között érvényes katalógusunkban több mint 120 szuper ajánlattal, és akár 47% kedvezménnyel is találkozhatnak, az ország valamennyi ALDI-áruházában.

Kora tavasszal ne feledkezzünk meg a vitaminpótlásról! Vonzó gyümölcs- és zöldségkínálatunkból egyszerű a megoldás. Különösen március 9-i Szuper szombatunkon, amikor széles citrusválasztékunkból a tökéletes C-vitaminforrást, a mandarin 900 gr-os dobozát csupán 699 forintért kínáljuk.

Kreatív húsvét, alacsony áron
Csokoládéfigurák, drazsék, csokitojások nélkül elképzelhetetlen az ünnep. Az édességimádók a szezonális finomságok között március 10-től 13-ig természetesen saját márkás CHOCEUR és MOSER ROTH csokoládéinkat is megtalálják.

Az ünnepváráshoz a lakás- és kertdíszítés is hozzátartozik. Március 10-től számos kész húsvéti dekoráció mellett olyan kreatív eszközöket, kellékeket is kínálunk, amelyek segítségével Önök is elkészíthetik az ünnepi díszítést és az ajándékkosárkákat. Mint ahogyan megszokhatták már, nálunk a húsvétvárás is pénztárcabarát.

Non-food kínálatunk – mozgásra született
Folyamatosan megújuló, szezonális non-food választékunkban március 10-től remek áron kapható számos tavaszi férfi és női ruházati cikk, amelyek között UP 2 FASHION saját márkás termékeinket is megtalálhatják. A laza, sportosan elegáns ruházati termékek mellett saját márkás CRANE sporteszközeink és kiegészítőink is hozzájárulnak az egészségtudatos életmód kialakításához, a készlet erejéig.

Nőnapra, szeretettel!
Egy csodás csokor, egy cserépnyi friss virág, a tavasz illata – ezeket mind-mind megtalálhatják nálunk, ha nőnapra keresik a megfelelő meglepetést. Március 7-től elérhető választékunkban biztosan meglelik a tökéletes figyelmességet az Önök számára fontos nőknek, hölgyeknek, lányoknak.

Az ALDI-ban könnyű az ünnepi bevásárlás, alacsony árak, megbízható minőség, remek akciók és gazdag választék várja Önöket! Hiszen nálunk a jó dolgok együtt járnak!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik