Élet-Stílus

Király-Virág Anita: Szerettem volna, ha Viktor megmutatja, hogy „meghalna” értünk

Schumy Csaba
Schumy Csaba
Király Viktorral több mint egy évig külön éltek, de eldöntötték, hogy helyrehozzák a házasságukat.

Király Viktor az elmúlt egy évben többször is beszélt arról, hogy nehézségeik akadtak feleségével, Király-Virág Anitával, aki el is költözött tőle a közös fiukkal, Kolennel. A pár nemrég a Story magazinnak árulta el, hogy több mint egy évig éltek külön, tavaly decemberben viszont az influenszer visszaköltözött az énekeshez a gyerekükkel. Eldöntötték, hogy adnak egy utolsó esélyt a házasságuknak, ám ha nem járnak sikerrel, ezúttal tényleg elválnak.

Sokszor volt, hogy úgy éreztük, eljött a pont, hogy elengedjük egymás kezét. Nyolc-kilenc hónap után már volt egy előrehaladott állapot is, ott már mindkettőnknek volt ügyvédje. Én már papírokat is írattam. Egy igazi hullámvasút volt ez az időszak. Sokszor magamba fordultam, amikor arra gondoltam, hogy egyedülálló anyuka leszek. De valahogy a szívem mélyén mégis mindig ott volt Viktor, és úgy látszik, neki is én, mert odáig végül egyikünk sem jutott el, hogy beadja a válókeresetet

magyarázta a lapnak Virág-Király Anita.

Mint mondták, a kapcsolatuk válságához a különbözőségeik, de a hasonlóságaik is hozzájárultak: az énekes úgy véli, mindketten hajlamosak harcolni a másikkal, kompromisszumot viszont nem szívesen kötnek. Ő például a saját bevallása szerint szorongó típus, aki mindig a következő lépésen gondolkodik, így számára egy nyaralás nyűg, amire nem vágyik, a felesége viszont imád utazni. Gondjaik akadtak továbbá a kommunikációval is, úgy érezték, egyszerűen nem értenek egymás nyelvén.

Ehhez hozzá jött az is, hogy Kolen érkezésével Viktor nem találta a szerepét. Én nem követeltem tőle kötelező esti nyolc órás fürdetést, etetést. Mindent megcsináltam. Ilyen értelemben nem modern, sokkal inkább régimódi anyuka vagyok. De nem vettük észre, hogy eközben Viktor apaként útkeresésben volt. Mára ez szépen kialakult, és már egyikünknek sem kérdés, hogy rám hárulnak a gyerek körüli napi teendők, és a munkám, az influenszerkedés mellett megteremtem a meleg otthont. Viktor pedig építi a karrierjét, és biztosítja az egzisztenciánk nagyobb részét. Klasszikus felállásban vagyunk.

A békülési törekvéseket illetően az influenszer elárulta, hogy szerinte az énekes volt az, aki többet küzdött.

De szerettem volna, ha jobban kimutatja az érzéseit, ha megmutatja, hogy »meghalna« értünk. De ő inkább magába fordult, és rombolta magát. Persze azért volt sok alkalom, amikor kimutatta, és én is viszont, hogy nem tudunk egymás nélkül élni.

Király Viktor hozzátette, úgy véli, magához képest a maximumot nyújtotta, és igenis „meghalt” a feleségéért és a kisfiukért. Mindig kereste őket, velük akart lenni, a jelenlétével pedig igyekezett megmutatni, mennyire szereti őket és hiányoznak neki.

Mielőtt szétköltöztek volna, párterápiára is jártak, ám Király-Virág Anita saját bevallása szerint inkább abban hisz, hogy külön-külön kell fejlődniük a férjével, hogy működni tudjon a kapcsolatuk.

Elmondásuk szerint bár még sokat kell dolgozniuk a házasságukon, boldogok és büszkék, amiért sikerült megmenteniük a kapcsolatukat.

Azt gondolom, nagy léptekben haladunk a boldogság felé, de nem dőlhetünk hátra. Ugyanúgy vannak még problémáink, de szeretnénk megoldani őket. Mindketten tisztában vagyunk vele, hogy ez az utolsó esélyünk, és többé már nem lesz olyan, hogy egy évet külön töltünk, aztán újra rendeződünk. Ha most nem sikerül, elválunk

– jelentette ki az influenszer, aki úgy véli, manapság az emberek könnyen elengedik egymást és új kapcsolatot keresnek, szerinte viszont ha valaki nem dolgozza ki magából a gondokat, újra és újra ugyanazokkal a problémákkal fog találkozni a kapcsolatai során.

Mi nem engedtük el egymás kezét, és más hasonló helyzetben lévő pároknak is ezt üzennénk. Csak próbálják meg, nem baj, ha nem sikerül, de legalább nem marad ott örökre a kérdőjel, hogy mi lett volna, ha? És igen, Viktorral a döntésünkben ott van Kolen, a hat évünk és a szerelem is

– tette hozzá.

Ami a jövőjüket illeti, a továbbiakban is szeretnének dolgozni a házasságukon. Családalapításon egyelőre nem gondolkodnak, de mint mondják, idővel szeretnének majd kistestvért a fiuknak.

Story

Ajánlott videó

Olvasói sztorik