Élet-Stílus

Dévényi Tibor azt állítja, Domján Edit és Szécsi Pál annak idején titokban összeházasodtak

Szalay Zoltán / Fortepan
Szalay Zoltán / Fortepan
Az esküvőn jelenlévők közül már senki nem él, hogy megerősítse a dolgot.

Domján Edit és Szécsi Pál viharos, ám annál intenzívebb kapcsolata 1972 januárjában kezdődött, és 10 hónapig tartott. A színésznő és a nála 12 évvel fiatalabb táncdalénekes egy közös fellépésen találkoztak először, és állítólag rögtön egymásba szerettek. Környezetük nem nézte jó szemmel a kapcsolatot, ami során Domján teherbe esett, de elvetette magzatát. Úgy tudni, végül a korkülönbség miatt szakítottak. Domján Edit ’72 karácsonyán öngyilkosságot követett el, Szécsi Pál másfél évvel később szintén önkezével vetett véget életének.

Dévényi Tibor most az állítja:

a szerelmesek hivatalosan is összekötötték az életüket, titokban összeházasodtak.

A lemezlovas, aki a hetvenes évek elején turnéra ment Szécsivel és Aradszky Lászlóval, a Blikknek mesélte el, mi történt több mint ötven évvel ezelőtt.

„Összejártunk, igazi barátok lettünk. Tudtuk, hogy együtt vannak Edittel. Ezért is voltam ott az esküvőjén is” – árulta el a lapnak Dévényi.

Pénteken együtt voltak, aztán szombaton reggel felhívott Pali, majd lezserül megkérdezte, mit csinálok délben. Azt hittem, valami utolsó pillanatos fellépésről van szó. De a következőt közölte: »Megnősülök, gyere az esküvőmre, csak hárman leszünk, az Aradszky, te meg én«

– folytatta a műsorvezető, aki igent mondott a meghívásra, és részt vett az eseményen.

Igen, elvette feleségül Domján Editet, Lőrincen volt egy házasságkötő-teremben a polgári ceremónia. Rajtuk kívül tényleg csak Aradszky Laci és én voltunk ott, senki más.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik