Élet-Stílus

Drake Bell azt mondja, 15 éves korában szexuálisan zaklatta őt a Nickelodeon egyik párbeszéd trénere

Image Press Agency / NurPhoto / AFP
Image Press Agency / NurPhoto / AFP
Történetéről az Investigation Discovery hamarosan debütáló sorozatában fog mesélni.

Több mint egy hét múlva kerül majd adásba a Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV című négyrészes tévésorozat. A kedden megjelent előzetesben a Nickelodeon korábbi stábtagjai arról beszélgettek, mennyire sokkolónak találták, amikor kiderült, hogy Brian Peck, a csatorna egyik párbeszéd trénere egy szexuális ragadozó. Mint mondták, fogalmuk sem volt arról, hogy a férfi a Nickelodeon egyik gyereksztárját is molesztálhatta – ekkor sétált be a stúdióba Drake Bell, aki némán bólintott, miután helyet foglalt a kamerák előtt.

Bell 1999 és 2002 között szerepelt a csatorna Sok hűhó és Az Amanda show című sorozataiban, 2004-ben pedig saját műsort kapott Josh Peckkel (akiről úgy tudni, a vezetékneve ellenére nem áll rokoni kapcsolatban Brian Peckkel) Drake & Josh címmel.

A Nickelodeon egykori gyereksztárja, Drake Bell először fogja nyilvánosan megosztani bántalmazásának történetét, amit Brian Peck egykori párbeszéd coachtól szenvedett el, akit 2004-ben elítéltek az ellene elkövetett bűncselekményei miatt, elrendelték továbbá, hogy a neve felkerüljön a szexuális bűnözők listájára

– áll a Warner Bros. Discovery People-nek megküldött sajtóközleményében.

Mint írják, a Los Angeles-i Rendőrkapitányság 2003. augusztusában kiadott közleménye szerint Pecket két évvel azután tartóztatták le, hogy „tanította volna az áldozatát”. A hatáságok akkor kezdtek el nyomozni a férfi ellen, amikor „a kiskorú családja arról számolt be, hogy Peck hat hónapon keresztült molesztálta a gyereket”. A nyomozók akkor úgy vélték, több áldozat is lehet, aki még nem jelentkezett. A lap hozzáteszi, a zaklatás állítólag akkor történt, amikor Bell 15 éves volt.

A sorozat négy része március 17-én és 18-án kerül majd adásba az Investigation Discovery-n.

Bellről legutóbb tavaly áprilisban írtunk: akkor az a hír járta, hogy az egykori gyerekszínész eltűnt, ám nem sokkal később elő is került. Egy héttel később kiderült, hogy a felesége beadta a válókeresetet.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Kapcsolódó
Drake Bell felesége beadta a válókeresetet
Nem sokkal azután, hogy a színész eltűnt, majd elő is került.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik