Élet-Stílus

Beteget jelentett a nő, majd arra ébredt, hogy a főnöke áll az ágya szélén

Egy héttel később kirúgták a nőt.

Egy TikTokon terjedő videóban mesélte el egy nő, hogy egyik reggel beteget jelentett a munkahelyén, majd arra ébredt, a főnöke áll az ágya szélén – írja a LadBible.

A Mish névre hallgató tartalomkészítő egy étteremben dolgozott, ami a lakásától körülbelül negyedórányira volt. Amikor felkelt, szavait idézve egy komplett sz*rnak érezte magát – gyomorrontása volt, ezért bölcsebbnek látta, ha lemondja az aznapi munkáját.

Miután a lakótársa elment otthonról, nyitva hagyta a bejárati ajtót, nemsokkal később pedig a gyanútlanul alvó nő otthonához megérkezett a főnöke, aki illedelmesen kopogtatott az ajtaján. Erre nem kapott választ, a bejáratot viszont nyitva találta, így beengedte magát a lakásba, ahol szólongatta az alkalmazottját, majd újabb válasz híján bement annak hálószobájába is.

Ekkor ébredtem fel. Ő pedig ott állt az ágyam lábánál, és úgy integetett nekem, hogy »Hé, hé, tudom, hogy szóltál, de talán csak nem akarsz vezetni, szóval beviszlek, és akkor még dolgozhatsz«

– mondja Mish a már 6,7 milliós megtekintésnél járó videóban.

Először azt hitte, csak álmodik, de ahogy magához tért, közölte a főnökével, továbbra sem tud bemenni dolgozni, és megkérte, hogy hagyja el a lakását.

Mish-t végül néhány héttel később kirúgták, amiért állítása szerint hamisan vádolták meg azzal, hogy tojásokat dobált az étteremben.

@mishyymbabyy im forever haunted by this interaction #uncomfortable #boss #fyp #girlhood ♬ original sound - october>>>>>>> any other month

Ajánlott videó

Olvasói sztorik