Élet-Stílus

Férje megcsalta az anyjával, aki egy tetoválást csináltatott az afférjukról

Hónapokon át tartott az anya és a férj közötti viszony.

Ma már viccelődve meséli a TikTokon a katenacious felhasználónevű nő, hogy a férje, akivel ikergyerekeket neveltek, megcsalta, méghozzá nem is akárkivel, az anyjával.

Kat arról beszél a Mirror beszámolója szerint a közösségi oldalon, hogy anyja és a férje között négy hónapon át tartott a viszony, ez alatt az anyja csináltatott is egy, a férfira utaló tetoválást. Próbálta lánya előtt titokban tartani a tetkót, de véletlenül meglátta Kat.

Ez úgy történt, hogy az apja vett egy jakuzzit az anyjának, aki ezért el is ment fürdőruhát vásárolni Kattel, annak férjével, gyerekeivel és húgával.

Az anya próbálgatta a fürdőruhákat, miközben Kat, a férj és az ikrek kint vártak, majd az anya kikérte Kat véleményét is a ruhadarabokról. Az egyiknél tűnt fel a lánynak anyja új tetoválása a bordáinál. Rákérdezett, mikor varratta magára,

de az anyja hirtelen letakarta, és azt mondta, nincs is új tetoválása.

Kat és a húga nem hagyta annyiban, kérdezték, miért titkolja és tagadja le, de az anya azt mondta, nem tudja, hogy miért.

Kat visszament a férjéhez, hogy mi történt, mire a férj azt találta válaszolni, hogy ő tudott a tetoválásról. A nő végül azért nem gondolta tovább, mert húga aztán azt mondta, mindenki tud róla, csak Kat nem.

@katenacious Replying to @roxannerosalee this is taTOO funny #affair #cheater #tattoo #cheating #matchingtattoos #love #divorce ♬ Swear Word Beep (Censor Bleep Television Radio Video Censorship Censored Noise Clip) [Sound Effect] - Finnolia Sound Effects

Kat arra gondolt, biztos anyjának új szeretője van, többször is előfordult már ilyen, ez is egy ilyen helyzet, és az új férfinak szól a tetkó, egy „kérlek, szeress mindörökké” felirat egy szívvel és egy végtelen jellel.

Hogy ez a bizonyos férfi a férje, pár héttel később tudatosult Katben. Rákérdezett a férjénél, aki bevallotta neki az afférjukat, és hogy neki készült a tetoválás.

A TikTok-videó végén a nő még azt is elmondja, hogy az azóta eltelt két évben lézeres úton tetováltatja el a tetoválását, amit az anyjával együtt csináltatott, azóta nincsenek is kapcsolatban egymással.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik