Élet-Stílus

„Erről te is sokat tudnál mesélni, hiszen te is gyönyörű vagy” – mondta Ripli Zsuzsi Szabó Zsófinak, mikor a szépség hátrányairól beszéltek

TV2
TV2
A színésznő a Mokkában kifejtette: ha valaki szép, akkor szerinte háromszor annyit kell dolgoznia, hogy ténylegesen elismerjék a tudását.

Ripli Zsuzsival a minap jelent meg egy interjú, amiben a színésznő arról beszélt, hogy a külső adottságai miatt sokszor előítéletesek vele az emberek.

A külsőm irigységet generálhat, de az igazság az, hogy nekem legtöbbször háromszor annyit kell dolgoznom valamiért, mint másnak. A szépség inkább hátrány, mint előny

– nyilatkozta Ripli a magazinnak.

A keddi Mokkában is ez volt a téma, ott a színésznő azt mondta, órákig tudna beszélgetni erről.

„Nagyon sokan úgy gondolják, hogy ha valaki szép, akkor minden nagyon könnyű neki az életében, és mindent ajándékba kap” – magyarázta a műsorban, majd Szabó Zsófi műsorvezetőhöz szólt:

Szerintem, Zsófi, erről te is sokat tudnál mesélni, hiszen te is gyönyörű vagy.

„Szerintem mi tudjuk, hogy ez pont nem így van” – fogalmazott Ripli Zsuzsi. Úgy gondolja, vannak kapuk, amik könnyebben kinyílnak számukra, de onnantól kezdve már „nem a külsőd számít, hanem hogy mi van benned és mit tudsz”.

Ha a szépségeddel állsz ott a küszöbön, akkor háromszor annyit kell dolgoznod azért, hogy ténylegesen elismerjék a tudásod.

Szabó Zsófi azt kérdezte a színésznőtől, volt-e olyan alkalom, amikor a kinézete miatt esett el munkalehetőségtől.

Volt, persze, nem is egy. Vesztettem el reklámfilmet, és volt olyan forgatás is, ahol a szépségemet részesítették előnyben, és nem a tudásomat. Ez olyan, hogy vagy felvállalod és megtanulsz vele együtt élni, vagy pedig teljesen szembe mész mindennel.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik