Élet-Stílus

32 év van közöttük, de nem a pénze miatt van a férfivel, hanem mert lelki társak

Nem érdeklik őket a negatív kommentek.

Három válás után, négy évvel ezelőtt, a most 56 éves Scott regisztrált egy sugar daddy (pénzes pasi) weboldalra, úgy gondolta, már soha nem találja meg az igazit. Legnagyobb meglepetésére mégis ezen a site-on talált rá a szerelem, az akkor 20 éves Scarlet személyében – írja a Mirror.

Első beszélgetéseik után összejöttek, ma pedig már együtt élnek, vannak háziállataik és azt sem zárják ki, hogy gyereket vállaljanak.

A perth-i pár azonban sok gyűlölettel kell, hogy szembenézzen a nagy korkülönbség miatt, sokszor gondolják azt is velük kapcsolatban, hogy Scarlet Scott lánya lehet. Pedig még soha nem voltak annyira biztosak egy kapcsolatukban sem, mint ebben. Éppen ebből kifolyólag nem is foglalkoznak a gyűlölettel és a negatív hozzászólásokkal.

„Mindkettőnknek voltak sikertelen és mérgező kapcsolatai, valami mást kerestünk. A kapcsolatunknak soha nem voltak pénzbeli alapjai, mindig a támogatásról, odafigyelésről szólt. Ugyanaz az értékrendünk.

Mindketten a tradicionális életstílust valljuk, a férfi gondoskodó, a feleség pedig háztartásbeli, és gyönyörűen néz ki

– állítja a férfi.

@agegap5ever Please give hubby a follow ❤️ @Scott Williams725 ♬ original sound - sp33dsongsx

A pár egy TikTok-oldalt is indított, amiben a szerelmükről és a korábbi mentális nehézségeikről vallanak. Azt remélik, videóik segítenek eltörölni a korkülönbséggel kapcsolatos stigmákat.

Remélem, szebbé tudjuk tenni valakinek a napját. Ahogy mi egymásra találtunk, lehet, nem a te szerelmi történeted, de nekünk egy megvalósult tündérmese.

A szerelem nem tesz különbséget. Mindketten boldogabbak vagyunk, mint valaha voltunk, és várjuk, mit hoz a jövő” – nyilatkozta a nő.

Arról is beszámoltak, hogy kapcsolatukat mindkét fél családja elfogadta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik