Élet-Stílus

Az egypetéjű ikrek „helyet cseréltek” a volán mögött a két amish kisgyerek halált okozó baleset után

Getty Images
Getty Images
Bár nagyon hasonlítanak, végül mégis lebuktak.

A hatóságok úgy gondolják, hogy helyet cserélt a volán mögött az az egypetéjű ikerpár, akiknek a kocsija 2023. szeptember 25-én egy minnesotai úton hátulról belehajtott egy amish lovaskocsiba, aminek következtében két kisgyerek – a hétéves Wilma és a 11 éves Imra Miller – meghalt. Két testvérük, egy kilenc és egy 13 éves, kórházba került – írta a Fox News.

Az ügyészség úgy véli, a balesetet okozó kocsi volánjánál eredetileg Samantha Jo Petersen ült, nem egypetéjű ikertestvére, Sarah Beth Petersen, ahogy azt a baleset után állították.

Azért cserélhettek helyet, mert Samantha Jo Petersen drogos befolyásoltság alatt volt, lejárt a jogosítványa és nem rendelkezett biztosítással sem a kocsijára. Az keltette fel a nyomozók figyelmét, hogy a két nő egymásnak ellentmondóan nyilatkozott egyes pontokon. Illetve az, hogy egy hangrögzítőt hagyott a helyszínen a lányok mellett az egyik rendőr, ami felvette, ahogy Samantha Petersen azt mondja:

Azt hiszem, az egyik csávó rám szállt, de nem érdekel. Az nem létezik, hogy észrevegyék közöttünk a különbséget.

A seriff, John DeGeorge a sajtónak arról beszélt, hogy az első munkatársuk megérkezése előtt Sarah Beth Petersennek és testvérének volt elég idejük, hogy megbeszéljék, mit fognak mondani a hatóságoknak. Azt, hogy ő vezette a kocsit, és így félrevezették a nyomozást. Samantha attól tartott, börtönbe kerül, Sarah nemrég került ki onnan, viszont úgy érezte, tartozik ennyivel a testvérének, mert addig is ő vigyázott a gyerekeire.

A nyomozók a kocsiban több füvescigicsikket találtak, Samantha metamfetamint is használt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik