Élet-Stílus

35 percre a repülő mosdójában rekedt, videón, ahogy a pilóta menti ki

De akkor ki irányította a gépet? – merült fel a többi utasban..

Salt Lake Cityből New Orleansbe repült a Delta egyik járatával feleségével és gyerekeivel együtt egy férfi, akinek el kellett mennie a mosdóba. A feleség egy idő után nem értette, hová lett a férje, miért nem megy már vissza segíteni neki  vigyázni a két és a négyéves gyerekekre.

Tíz perc is eltelt, mikor már a nagyobbik gyerek is azt kérdezte, hová lett az apja. Ekkor hallotta meg a feleség, aki a történetüket megírta a Redditre, hogy egy légiutas-kísérő azt a szót ejti ki a száján: „beragadt”.

„Megkérdeztem, elnézést, valaki beragadt a mosdóba? Igen” – válaszolta a stewardess. Mire a nő közölte, szerinte a férje, Brent lehet az ajtó túloldalán.

Először két stewardess próbálta a kilincset rángatva az ajtót kinyitni, de nem mozdult, majd egy segítségül hívott férfi utas sem járt több sikerrel.

A következő, aki megpróbálkozott, nem viccelek, a PILÓTA volt. Ne kérdezzétek, eközben ki irányította a gépet. Azt hiszem, szükség lehetett az engedélyére, hogy az ajtó megkárosítása árán is kiszabadíthassák Brentet. A pilóta tényleg mindent beleadott. De Brent végül csak úgy jutott ki, hogy miközben ő rúgta az ajtót, a pilóta minden erejével húzta maga felé.

35 percet töltött a férj a mellékhelyiségben. A nő azt is leírta a posztjában, szerencse, hogy a férje nem vitte magával a mosdóba a nagyobbik gyereküket. A feleség még azt is hozzátette, hogy a légitársaság arra kérte, ne ossza meg az egyik utastárs által készített felvételeket, de mivel a Delta azóta se kárpótolta őket, mégis megtette.

My Husband got Stuck in a Delta airplane bathroom for 35 minutes.
byu/StuckDeltaBathroom indelta

Ajánlott videó

Olvasói sztorik