Élet-Stílus

Beton.Hofi szerint minden férfi hasznára válna, ha sírna

Ő például bevallottan sokat szokott sírni, és nem szégyelli.

Beton.Hofit tette címlapjára a Meglepetés magazin, az ehhez kapcsolódó interjúban a rapper nyíltan beszélt arról, hogy érzékeny embernek tartja magát.

Sokszor szoktam sírni. Például, amikor fáj a lelkem, vagy eszembe jut valami rossz emlék. Régi sebek előjönnek a mélyből, nem hagynak. A sírás természetes. Tudom, apáink idejében egy férfi nem mutathatta ki az érzékenységét, de engem a sablonok már nem érdekelnek. Szerintem minden férfi hasznára válna, ha sírna, ha kiadná magából a lelki fájdalmát

– mondta el Beton.Hofi, aki úgy véli, a mai fiataloknak azért esik nehezére az elköteleződés valaki más mellett, mert a szüleik generációjában nagyon sok volt a válás.

Az a minta, amit az én korosztályom gyerekként látott, nagyon kihat arra, hogy milyen bizalmunk van a párkapcsolat, az elköteleződés felé. Az én szüleim is elváltak, talán ezért is éltem meg intenzíven a korábbi szakításaimat. A házasság nem sürgős, ki kell várni a megfelelő alkalmat.

A rapper jelenleg egyedül él, elmondása szerint mióta beindult a zenei karrierje, nehezebben tud másokhoz kapcsolódni. „Néha nyomaszt, de görcsösen nem lehet megoldani” – mondta, hozzátéve: az internetes társkeresés neki nem jön be, mert számára fontos, hogy „a való életből történjen valamilyen előzmény, ne a virtuális világban találkozzunk először.”

Szeretnék családot, gyerekeket. Hiszem, hogy találok majd egy társat. Remélem, jó apa is leszek

– fogalmazott jövőjével kapcsolatban Beton.Hofi. Azt is elárulta, hogy nem tervez negyven- vagy ötvenévesen is rapsztárként a színpadon
állni, később inkább zenei producer vagy menedzser lenne. Alkotóként mindenképp aktív szeretne maradni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik