Élet-Stílus

Joshi Bharat továbbképezné magát, pék szeretne lenni

FEM3
FEM3
Egy pici pékség elindítására is gondolt már, ahol különféle nemzetek finomságait lehetne kapni.

Joshi Bharat hét hónapja süt kenyereket és egyéb péktermékeket kedvtelésből. A műsorvezető annyira megkedvelte ezt a tevékenységet, hogy úgy döntött, magasabb szinten is szeretné elsajátítani az ehhez szükséges tudást.

„Világ életemben hittem abban, hogy a szenvedély irányuljon bármi felé is, üzen nekünk. Azt súgja, hogy dolgunk van valamivel, vagy valakivel. Legyen szó munkáról, hobbiról, vagy akár a társas kapcsolatokról” – kezdte a Borsnak.

Esetemben ez a kis hang, ami sugdos a fülembe, azt diktálja, hogy néhány naponta próbáljak ki valami új receptet. Hallgatok rá, és nem tagadom, komoly motivációt ad, hogy látom magamon és a kész kenyereken, kifliken és egyebeken a fejlődést. Persze a szeretteim és barátaim is díjazzák az új és egyébként tényleg nagyon ízletes hóbortomat.

Joshi Bharat a lapnak elárulta, már le is mentette egy pék felnőttképzés jelentkezési lapját.

Szó sincs arról, hogy unatkoznék, sőt nem is szeretnék pályát módosítani. Nagyon élvezem a rádiózást, ami szintén nagy szenvedéllyel csinálok. Viszont a sütés egy teljesen új színt, ízt és illatot adott az életemhez. Minden érzékemet kielégíti és egyre jobban érdeklődöm a különféle nemzetek saját receptjei iránt.

„Különösen vonz az olasz és a francia vonal, de persze a magyar irány is nagyon izgalmas, ahogyan az indiai kenyerek is fent vannak a palettámon” – árulta el a műsorvezető, aki egy kis pékség elindításáról is ábrándozik néha.

Szinte már látom is magam előtt azt a pici üzletet, ahol hátul a péküzemben magam készítem az aznapi kínálatot. Milyen jó is lenne, ha egy helyen lehetne megvásárolni számos nemzet finomságait!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik