Élet-Stílus

Harry herceg kipróbálta a szkeletont, 99 km/h-val csúszott

Karwai Tang / WireImage / Getty Images
Karwai Tang / WireImage / Getty Images
Meghan Markle nem vállalta be a gyorsulást.

A sussexi hercegi pár éppen Kanadában van, hogy meglátogassák az Invictus Games edzőtáborában részt vevő sportolókat, és népszerűsítsék a jövőre Vancouverben és Whistlerben megrendezésre kerülő játékokat. 2025-ben már téli sportágak, mint például szkeleton, sífutás és kerekesszékes curling is szerepelnek a hadirokkantak és szolgálat közben megsérült katonák számára Harry herceg által alapított sportverseny számai között.

A herceg és felesége, Meghan Markle a minap ellátogattak a világ egyik leggyorsabb bobpályájára Whistlerben, amit Harry le is tesztelt. Csak a pálya felén csúszott le, de így is sikerült közel 100 km/h-val hasítania a szkeletonon. Mikor célba ért, nagy mosollyal az arcán azt mondta:

Ezt mindenkinek ki kéne próbálnia, kötelezővé kellene tenni.

A Daily Mail beszámolója szerint Markle – bár ő nem próbálta ki a szkeletonozást – hatalmas mosollyal az arcán nézte végig férje csúszását, és közben végig fotózott.

Mi az a szkeleton?

A szkeleton egy sporteszköz, illetve egy téli olimpiai sportág. A versenyző egy alacsony építésű szánon, a szkeletonon csúszik egy kanyargó jégcsatornában, miközben hason fekve, a haladási irányra fejjel előre helyezkedik el. A jégcsatornák általában a bob-, illetve szánkópályákkal azonosak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik