Élet-Stílus

Kigúnyolták és bilincsben vitték el az amerikai sofőrt, miközben agyvérzése volt

Az amerikai nő több mint 24 órán át feküdt ellátatlanul a rendőrségen, saját vizeletében fekve találtak rá.

A washingtoni rendőrség fegyverrel fenyegetett, bilincsben vitt el és kigúnyolt egy ittasnak hitt sofőrt, miközben a nőnek agyvérzése volt – írja a Daily Mail.

A rendőrség arra figyelt fel, hogy az egyik járművezető kiszámíthatatlanul és lassan vezetett, majd mikor megpróbálták félreállítani, nem reagált a figyelmeztető jelzésekre és nekihajtott egy körforgalomnak.

A balesetett szenvedett sofőrt a helyszínen megbilincselték, és a motorháztetőre szorítva azt kérdezték tőle, mikor használt utoljára heroint vagy metamfetamint. A műszerfali kamera rögzítette, ahogy Nicole McClure tagadja a szerhasználatot, és azt válaszolja, össze van zavarodva és fáradtnak érzi magát. Ezután azzal vádolták, hogy a kezében tartott slusszkulccsal le szerette volna szúrni a rendőröket, és bevitték a rendőrségre, ahol 24 órán keresztül feküdt ellátatlanul. A 40 éves nőt a saját vizeletében fekve találták meg a cellájában, képtelen volt felállni, és „kontrollálatlanul hányni kezdett”, így átvitték egy másik cellába, ahol „erőszakkal levetkőztették”. Néhány órával később, miután állapota – nem meglepő módon – továbbra sem mutatott javulást az előző műveletektől, így orvost hívtak hozzá, aki azt tanácsolta, azonnal szállítsák kórházba. A vérvizsgálat negatív eredményt mutatott kábítószerre és alkoholra, viszont az agyvérzése miatt sürgősen megműtötték.

Nicole McClure három hetet töltött a kórházban, és ügyvédjei szerint a megkésett kezelés miatt maradandó fogyatékosságot szenvedett. A nő nemrég beperelte a rendőrséget a 2022 márciusában történt eset miatt, amiért annak ellenére, hogy szemtanúi voltak balesetének, nem hívtak hozzá orvosi segítséget, hanem letartóztatták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik