Élet-Stílus

Cápák között: Moldován András ezúttal nem csak a vállalkozóknak szólt be, Balogh Pétert sem kímélte

RTL
RTL
A kíméletlen őszinteségéről ismert cápa most sem fogta vissza magát.

A Cápák között vasárnapi részében szerepelt Kopácsi Péter és Vadász Maja. A házaspár az esküvői piacon szeretne terjeszkedni videovendégkönyvükkel, ami lényegében egy kamerával felszerelt antik telefon. A Memoring vállalkozói készülékek gyártására és külföldi terjeszkedésükre 40 millió forintot kértek 10% tulajdonrészért cserébe. Az ajánlat hallatán Moldován András már a fejét fogta, ugyanis előző évben összesen 11 millió forint volt a cég nettó árbevétele.

Ez szemtelenség! 11 millió forint bevétellel idejönni, egy 400 milliós cégértéket bemondani, ez szemtelenség. Én ebben nem szívesen veszek részt egyébként

mondta Moldován, mire Balogh Péter megjegyezte: „Félek, hogy elveszítetek egy cápát ott a szélen.”

Nyilván te potenciális befektetője vagy ennek a baromságnak, ugye?

– vágott vissza Moldován, majd elmagyarázta a vállalkozóknak, hogy az üzleti kultúra része az áru, cég, szolgáltatás megfelelő beárazása.

Annyira kellemetlenül bántó… 400 millió? Hát, képzeld el azokat az embereket, akik dolgoznak azért, hogy legyen egy vállalatuk, akik tettek érte valamit, van árbevételük, kitaláltak valamit, megcsinálták… Te meg ide jössz, és azt mondod nekem, hogy ez a semmi 400 milliót ér, még ha a semminél pont egy kicsivel több is.

Kopácsi Péter nem értett egyet a cápa kritikájával, és kitartott eredeti elképzelése mellett.

Tök kedves emberek vagytok, de valakinek egyszer meg kell mondania nektek, hogy ilyen öntelt, nagyképű, túlárazott, teljesen mindentől elszakadott módon – ez az én magánvéleményen – nem lehet ide jönni énhozzám. Most mondom, mindenkiből ki fogok szállni, aki ilyen szemtelen módon, szemtelen cégértékkel ide jön.

Végül egyik cápa sem szállt be az üzletbe.

Moldován András az évad eddigi epizódjaiban sem fogta vissza magát:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik