Élet-Stílus

Törőcsik Dani elmondta, milyen volt három napon át öt és fél centire lenni Szoboszlai Dominiktól

Szajki Bálint / 24.hu és Katona László / RTL
Szajki Bálint / 24.hu és Katona László / RTL
Ennyi időbe telt elkészíteni a focista tetoválását, aminek jelentéséről is beszélt a készítője.

New Yorkból, videóhíváson keresztül csatlakozott be a pénteki Reggelibe Törőcsik Dani. Az Éjjel-Nappal Budapestből ismert tetoválóművész a műsorban arról beszélt, mit jelent az a tetoválás, amit Szoboszlai Dominik mellkasára készített. Mint elmondta, az a Liverpool támadó középpályásának életútját ábrázolja.

Onnantól kezdve, hogy megszületett, elkezdett focizni, és amilyen mentalitással ő megy ezen a rögös, de nagyon sikeres úton. Ezt szerette volna képekben magára varratni, úgyhogy igazából egy történetet mesél el balról jobbra a tetoválás, egészen a születésétől ki tudja, meddig, a csillagokig – amit el lehet érni, igazából ezt akarja szimbolizálni

– mondta el Törőcsik, aki azt is elárulta, hogy 20-22 órát dolgozott a tetkón. Mivel Szoboszlaival régebb óta ismerik egymást és jóban vannak, jól elbeszélgettek ez idő alatt.

A kikapcsolódás neki is fontos, mégiscsak össze van zárva velem három napon keresztül. Ez még a világ két legjobb barátjának is sok, főleg öt és fél centire egymás fejétől, mert ugye pont a mellkasára csináltam a tetoválást. Nagyon laza, baráti beszélgetések voltak. Sok mindenről beszélgettünk, de nem egy ilyen faggatózós három nap volt.

A tetováló arról is mesélt, régebben a német válogatott korábbi edzőjének csinált egy tetkót, ami után az egyik játékos is felkereste őt, nemrég pedig az Arsenal egyik futballistája kért tőle ajánlatot.

Szoboszlai tetoválását az alábbi posztban lehet megnézni:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Törőcsik Dániel (@torocsik_daniel) által megosztott bejegyzés

Törőcsik munkájáról Muri Enikő is lelkendezett egy sort nemrég:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik