Élet-Stílus

Kozsó elárulta, miért visel szinte mindig napszemüveget

TV2
TV2
Emocionális oka van.

Kocsor Zsoltot, azaz Kozsót igen ritkán látni napszemüveg nélkül, szinte mindenhová felölti aktuálisan kedvenc kiegészítőjét. A zenész most a Ripostnak árulta el, miért vált ez a szokásává nemcsak nyáron, de az év többi napján is.

Mindig meghatódok! Ha nincs rajtam a napszemüveg, akkor mindenki azt látná, ahogy én sírok! Szó sincs arról, hogy engem a fények zavarnának, épp ellenkezőleg, én imádom! De mint mondtam, mindenen meghatódok, mindig sírok, viszont ezt sokszor elrejtem. A rajongóim ismernek, ők tudják, hogy milyen vagyok. Viszont vannak olyan emberek, akik nem ismernek ennyire, és ők csak a rosszat keresik ebben is

– magyarázta a portálnak.

Kozsó a beszélgetésben azt is megosztotta az olvasókkal, mi a legnagyobb félelme. Mint kiderült, a magány az, amitől igazán tart, szerinte ugyanis a szerelem a legfontosabb dolog a világon, nem véletlenül szólnak erről az érzésről a dalai is.

Azt kívánom, hogy az én kedvesem legyen még velem legalább 100 évig. Ha ő nincs, nekem is végem… A szerelem a lényeg! Valójában erről szólnak az én dalaim is, ez vagyok én, ez nekem a minden. A szerelem!

– jelentette ki az énekes, aki nemrég előrevetítette, hogy szeretne majd nagycsaládos édesapa lenni.

Kapcsolódó
Kozsó a gyerekvállalásról: Szeretnék majd összehozni egy focicsapatot
Azt mondja, végső soron bármennyi gyerekkel is áldja meg a sors, az „maga lesz a mámor”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik