Élet-Stílus

Jennifer Garner és Mark Ruffalo ma is úgy tolják a Thriller-táncot, mint a Hirtelen 30-ban húsz éve

Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Videón a produkció.

2004-ben mutatták be a Hirtelen 30 című romkomot Jennifer Garner és Mark Ruffalo főszereplésével. A két színész a mai napig jó barátságot ápol, amit bizonyít, hogy Garner méltató beszédet mondott kollégájáról, aki csütörtökön csillagot kapott a Los Angeles-i hírességek sétányán. Mielőtt a színésznő a pódiumra lépett, ő és Ruffalo táncra perdültek, közös filmjük egyik ikonikus jelenetét idézték meg, mikor karaktereik Michael Jackson Thriller-koreográfiáját adják elő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

People Magazine (@people) által megosztott bejegyzés

Vajon a kolléganőim – Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow, Keira Knightley (Mark Ruffalo többi filmbéli partnere – a szerk.) – egyetértenének velem abban, hogy Mark a kócos hajának és a lazán felhajtott ingujjának köszönhetően ilyen sikeres a romantikus komédiák műfajában?

idézi Jennifer Garner beszédét a People, megemlítve Ruffalo több filmbéli partnerét. Később felemlegette, hogy a színész a Thriller-tánc első próbája után ott akarta hagyni a forgatást.

Mark, veled dolgozni azt jelenti, szeretlek, és nem érdekel mások véleménye. Megengeded, hogy a kollégáid, a közönség, a világ teljes mértékben megismerjen. A Szegény párák című filmben végzett alakításodért minden díjat megérdemelsz. De az igazi sikert az jelenti, hogy a kollégáid mennyire izgatottak és örülnek, hogy lehetőségük van felemelni és ünnepelni téged. Minden alkalommal, amikor a neved elhangzik, Hollywood vesz egy mély, közös lélegzetet, és azt mondja: »Oké, jó dolog történt«

– zárta beszédét a színésznő.

Mark Ruffalót az idei Oscaron jelölték a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában a Szegény párákban nyújtott alakításáért. Ez a színész negyedik Oscar-jelölése.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik