Élet-Stílus

Dakota Johnson állítja, hogy élete legrosszabb időszaka volt az a két hét, amíg A hivatalhoz forgatott

Robin Marchant / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Robin Marchant / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
A légkör sem volt a legjobb, és a képernyőn kapott idejét is kevesli.

 A hivatal lezáró évada 2013-ban debütált, a finálé epizódjában pedig Dakota Johnson is kapott egy kisebb szerepet. A színésznő nemrég a Late Night with Seth Meyers című műsorban mesélte el, hogy nagyon szereti a sorozatot, így amikor felkérték az utolsó részre, örömmel mondott igent – egészen mást remélve, mint amit valójában kapott a forgatásokon – írja a People.

Őszintén szólva ez volt életem legrosszabb időszaka. (…) Azt gondoltam, nagyjából egy fél napig leszek jelen. Két hétig voltam ott, és alig vagyok benne a kibaszott sorozatban

– mondta Johnson, aki arra is emlékszik, hogy a szereplők közül néhányan nem álltak szóba egymással, szomorúak voltak, és bár ő lelkesen érkezett meg a díszletekbe, nem nagyon foglalkozott vele senki.

Annyira izgatott voltam, hogy ott lehetek! Senki sem akart beszélni velem, le sem szartak. Az összes jelenetben hátul voltam, és faxolgattam

– emlékezett vissza a sorozatbéli könyvelői alakítására.

Johnson egyébként még 2021-ben elárulta, hogy a megjelenése a sikersorozat egy lehetséges spinoffját lett volna hivatott előrevetíteni, a terv viszont végül sosem valósult meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik