Élet-Stílus

Rendőr vitte ki a megrendelt McDonald’s-kaját

De a New Jersey állambeli zsaru is meglepődött utána.

Meglehetősen meglepődtek azok a Florham Park-i lakosok, akik egy januári estén ajtót nyitottak a megrendelt ételüket szállító futárnak. Merthogy nem futár volt. Viszont ő is meglepődött. És most a részletek.

Január 21-én este fél kilenc körül a New Jersey állambeli településen egy rendőr közlekedési rutinellenőrzés során megállított egy autót. A rendszámtábla ellenőrzésekor az adatbázisból kiderült, hogy az autó sofőrje ellen elfogatóparancs volt érvényben.

A 60 éves sofőrt, aki egyébként az Uber Eats éppen szolgálatban levő ételfutárja volt, letartóztatták.

A rendőrjárőr kollégája, Alex Tredy megsajnálta a futár ügyfeleit, akik vélhetően rettentő éhesek voltak, ezért úgy döntött, hogy a letartóztatott futár helyett kiszállítja nekik a McDonald’s-ból rendelt ételeket.

Az ételt megrendelők nem kicsit lepődtek meg, hogy egy rendőrtiszt hozza ki nekik a vacsorát – és később Tredy is megdöbbent, amikor utólag elmondták neki, hogy az ételt a Magyarországon is vetített Jersey Shore című reality egyik celebhősének, Nicole Snooki Polizzinak a házába kézbesítette. Snooki férje, Jionni LaValle nyitott neki ajtót – írja a Seattle Times.

A Florham Park-i rendőrség Facebook-posztjából kiderül, hogy az étel valószínűleg kihűlt, mire a megrendelőkhöz ért, de Tredy nem ezért nem kapott borravalót – a rendőrtiszt elmondása szerint hivatalos tisztviselőként nem fogadhatnak el extra juttatást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik