Élet-Stílus

Taylor Swift nem akármilyen kiegészítőt viselt a Grammy-gálán

John Shearer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
John Shearer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
300 karátnyi gyémánt csörgött a nyakában és a füleiben.

Taylor Swift két újabb Grammy-díjjal gazdagodott a minap, a gálára pedig nem akármilyen kiegészítőkkel dobta fel a megjelenését: Lorraine Schwartz által tervezett nyakláncokban jelent meg a díjátadó helyszínéül szolgáló Crypto.com Arénában, melyeknek hátteréről a Page Six számolt be részletesebben.

A márka képviselője szerint az énekesnő nyakában és füleiben összesen 300 karátnyi gyémánt csörgött az este, az egyik chokere pedig egy egyedi gyártású vintage óta volt, ami jobbra fordítva éppen éjfélt mutatott – ami utalás lehetett Swift Midnight című albumára, amivel két kategóriában is nyert, egyúttal negyedik alkalommal lett az övé az év albumának járó elismerés.

Robyn BECK / AFP

A szemfüles rajongók egyébként a gála alatt a Twitteren kezdtek spekulálni az énekesnő fekete-fehér, vörös rúzzsal párosított szettjének láttán: Swift ugyanis korábban beszélt már arról, hogy szeret apró jeleket elrejteni az öltözékében, amikor készül valamire. A kombináció láttán többen úgy sejtették, hogy érkezhet az énekesnő Reputation című albumának új (Taylor’s) verziója, mostanság ugyanis több olyan elemet is felhasznált különböző megjelenéseiben, amelyeket az említett lemez eredeti debütálásának időszakában viselt.

A Reputationre vonatkozó bejelentésre végül nem került sor, Swift viszont a színpadon állva elárulta, hogy áprilisban valóban új albumot ad majd ki, ami a The Tortured Poets Department címet fogja viselni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik